Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tűnnek el pár levélváltá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el pár levélváltás után az itteni nők?

Figyelt kérdés

Legtöbbször nem is válaszolnak.Azután volt olyan akivel írogattunk,tök jó humora volt meg minden,meg akartam ismerni....erre nem írt többet.

Ti értitek ezt?

34/F.

2017. márc. 19. 21:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Engem idegesitenek az itteni ferfiak. Nemelyik annyi szovegertessel rendelkezik, hogy csak nevetni tudok kinomban. Altalaban, ha kerdest is irok ki hozzateszem, hogy kapcsolatban vagyok, van parom stb. Erre csak azert is ram irnak, hogy megismernelek, elvinnelek randizni. Miert?!

A masik fajta a "nem letamados", de az eroszakos. Direkt irok nekik egy viszonylag rovidke es ertheto valaszt, amiben benne van, hogy nem szeretnek tobb uzenet valtani, erre megint irnak es ha nem valaszolok megy a sertodes. Ezt is ki erti?!

7 eve jarok fel az oldalra, elofordult egy-ket nagyon ertelmes ember, akikkel elvezet volt beszelgetni.

Egyetlen egy pasi volt (nem volt senkim akkor meg) akit itt megismerve megadtunk egymasnak alap infokat es viberen kezdtunk irni egymasnak, de nem ereztem azt, hogy ebbol lenne vmi. Kozoltem vele es elvaltak utjaink(nem kuldott normalis kepet se magarol pl.)

O volt az elso es az utolso is egyben akivel neten keresztul akartam vmit is osszehozni.

Visszaterve azert valljuk be, alapjaraton, ha nincsen azert talalka vagy vmi komolyabb elore lepes akkor ezek a nagy internetes beszelgetesek befuccsolnak.

2017. márc. 19. 22:54
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Ha felteszek itt egy kérdét, vagy válaszolok valamire és ezzel kapcsolatban megkeresnek privátban, akkor szívesen meghallgatom a véleményüket és arra válaszolok is, viszont akik írnak azok 100%-ban férfiak, 90%-ban pedig ismerkedni akarnak egy idő után, erre megy ki az egész :D ehhez meg nincs kedvem, szóval inkább eltűnök.

27/N

2017. márc. 19. 22:58
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

Én vagyok a nő,a fő eltűnő

Olyan vagyok mint a kánfor

Megjelenik és eltáncol

Hült helyemre jő egy esőfelhő

Én vagyok a nő,eltűntethető

Nem kell itt nagy hókusz-pókusz

Sas szemeknek kell a fókusz...

Röpke illemem kihuny hirtelen.

Én lennék a nő,ki oly feltűnő'

Előhúzom én a napot...

Másnap már is jeget hagyok

A fő eltűnő máris levegő

Én az eltűnő,test nélküli nő

Láthatatlan nyomot hagyok

Itt suhanok -ott suhanok

Talán álmodtad',hogy vagyok...

2017. márc. 19. 23:00
 14/26 anonim ***** válasza:
73%
#13 -már hiányoztál,komolyan mondom.-Nem is tudom mi lett volna a mai fejtágítási adagod nélkül.xd
2017. márc. 19. 23:08
 15/26 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Néha azért jó tudni kivel is beszélsz és az nem nyomulás,ha van párja az sem minden esetben zavar -attól még lehet dumálni nem igaz?

2017. márc. 19. 23:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Én szívesen elkezdek itt is ismerkedni férfiakkal, de eddig többségükről kiderült, hogy legalább 100 km-re laktak. Volt akitől én kérdeztem meg, hogy messze vagyok-e (megírtam, hogy hol), és ő írta, hogy "Hát igen. És minden jót!"
2017. márc. 19. 23:53
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

De vkinek a beszelgetesre sincs igenye.

Nekem sincs es legyunk oszintek par uzenet utan a tobbseg akkor is beprobalkozik. Ami nagy hiba.

Ez nem egy ismerkedos oldal, vannak erre kijelolt tarskeresok.

2017. márc. 19. 23:58
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
De nem mindenkinek van igényre arra, hogy ismeretlenekkel dumáljon a neten, szerintem nem nehéz megérteni.
2017. márc. 20. 00:13
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

Miért kellene itt beszélgetnünk???

Rám is rendszeresen írnak egy-egy kommentem után (bár többnyire ugyanaz az 5 ember ). Én sem nagyon válaszolok, max néha udvariasan röviden. Nem értem, hogy miért kéne? A többségünk nem ismerkedni van itt sem barátkozni, arra ott van a való élet.

2017. márc. 20. 00:34
 20/26 anonim ***** válasza:
92%
Amit nem értek, mikor valaki esszét ír. Semmi szia, ez meg az, csak leír egy hosszú gondolatmenetet, amiben kérdés sincs, csak úgy érzi, meg kell osztania velem? Nekem ez rejtély.
2017. márc. 20. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!