Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólnak be emberek azért mert a párom nem magyar származásu?
Mert előítéletesek, rasszisták, vagy csak nem ismerik az idegeneket. Szerintem alapvetően természetes, hogy ha valami idegen, akkor tartózkodom tőle, és a legtöbb ilyen ember max hírekből hall a Pakisztánról meg t-köm tudja miről, és ugye a hírek elég gyakran elnézőbbek a nyugati, fehér emberekkel, mint a sötétebbekkel, na. Ettől függetlenül szerintem mindenképpen törekedni kell a nyitottságra, hogy legalább az ember megismerje azt, amiről ilyen erősen véleményt nyilvánít. Régebben én is húztam az ilyenre a számat, aztán egyetemista lettem, és a mi egyetemünkre rengeteg külföldi hallgató jár, így megismerkedtem egy csomó különböző nemzetiségű fiatallal egyetemi bulikon, rendezvényeken, vagy csak simán a könyvtárban, és nyilván köztük is van ilyen-olyan, de sikerült sokkal árnyaltabb képet kialakítanom az emberekről.
Szerintem ha az ismerőseid nem is akarják megismerni a párod vagy az ismerettség után is utálkoznak ok nélkül (tehát nem azért, mert mondjuk tényleg szörnyű ember, csak a származása miatt), akkor teljesen jogos, ha megváltál tőlük, nekem se kellenének olyan "barátok", akik alapvetően ennyire idegengyűlölőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!