Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha letiltom örökre elveszítem? (magyarázat lent)
Megismertem egy lányt és nagyon sokáig a facen tartottuk a kapcsolatot. Most viszont arra kér, hogy egy "ideig" hanyagoljuk egymást, most ez a férfi becsületemen eléggé csorbát tör és nem tudom elviselni, hogy folyton látom, hogy fent van, ezzel-azzal új ismerős, nekem meg alig ír.
Azt gondoltam az lenne a legjobb, ha egy hónapig mondjuk letiltanám, és utána esetleg feloldanám és újra beszélnénk. De lehet, hogy utána már nem állna velem szóba. Mit gondoltok?
Az utolsó kommented fényében annyit tanácsolnék, hogy hagyd békén, tiltsd le és a jövőben ne nyomulj foglalt lányokra, akiknek nyilvánvalóan nem kellesz.
Szerelmet vallani valaki olyannak, akivel még csak nem is találkoztál pedig már önmagában is nagyon ijesztő és komoly problémákra utal a fejedben. Minden értelmesebb lány menekülni fog ettől (függetlenül attól, hogy van-e barátja).
Akkor neked ott semmi keresnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!