Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi tennétek ha a barátnődnek mániája hogy el kell érnie az álomsúlyom az első alkalom előtt? 18l
Igen rólam van szó 165 cm vagyok és 52 kg és le akarok menni 50 alá csak sportal szóval ez most még nagyon sok munka az a 2 kiló valamiért nem megy le olyan könnyen
Szerinttek megéri még várni addig? Vagy ha a barátom azt mondja hogy neki tökéletes vagyok ahogy vagyok akkor hagyjam a francba?
De miért akarod te ezt?
Ha jó az alakod, akkor miért akarsz fogpiszkálóként kinézni?
S mindennek mi a köze még ráadásul a szexhez?
itt nem a számokkal van baj szerintem, hanem azzal, hogy félsz ettől a dologtól, hogy "mi van ha nem álomsúllyal teszed"...
szerintem ne rágódj ilyeneken, ha úgy érzed testileg-lelkileg készen állsz, akkor hajrá :)
az álomsúlyt hagyd a francba, lehet ha kicsit husisabb vagy még izgatóbb a számára :P
24F
1. Sporttal nem lehet lefogyni. 30% sport, 70% étrend.
2. Te g..cibuta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!