Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy kollégámmal és most már én vagyok a cég lotyója?
Figyelt kérdés
Régóta kerülgettük egymást egy kollégámmal, végül egy céges buli után együtt mentünk haza. Aztán a srác nem csak hogy nem akart folytatást, de volt olyan drága, hogy elmondta néhány kollégánknak mi történt, akik szintén továbbadták, és most már mindenki tud róla. Én lettem a cég ribije, még ha nem is mondja ki senki; kibeszélnek a hátam mögött és nevetnek rajtam. Mit lehet csinálni ilyenkor? Mondjak fel egy szemét pasi miatt?2017. márc. 16. 00:34
21/23 anonim válasza:
Elárulok neked egy titkot.Ha néhány unatkozó és rosszindulatú kolléga elkezd pletykálni,akkor totál mindegy,mit csinálsz,mikor,kivel,hogyan.Úgyis találnak rajtad fogást.Ha nincs pasid,akkor bal...sznak titulálnak,ha valakivel kavarsz,akkor qrva,ha bulizni jársz,kiégett alkoholista ri..anc vagy.Ha metált hallgatsz vagy ha vega vagy,ha egyedül èlsz,vagy párban,valaki mindig kritizálni fog.Mindig fognak rólad beszélni.Ha kedves vagy velük,akkor is.Én nem mondanék fel.A régi klasszikust idézve:,,bírni kell a pofont,és menni tovább".Màs vélemènyét meg lesz@rni.Amúgy is tökre magánügy,mit csinálsz szabad idődben,avagy mit nem.Csak mondjuk azt jobban gondold meg,kiben bízol...
22/23 anonim válasza:
Ugyan. Elfelejtik hamar. Én kavartam a főnökömmel és két exem is ott dolgozik a cégnél, sőt a férjem is ott dolgozik. Mindegyik csoda 3 napig tartott, egyik munkatársam sem emlékszik már semmire sem. Csak viselkedj természetesen és ne zavartasd magad.
23/23 anonim válasza:
A primitív emberek élvezik a pletykálkodást, vagy megszoksz, vagy megszöksz!
Én meglett, családos anyaként befogadtam egy kolléganőmet, míg annak a fia átépítette a házát, hogy összeköltözhessenek.
Kicsi pénzből építkeztek, közel egy évbe beletelt, mire készen lettek.
Mit gondolsz, mit mesélgettek a munkahelyen?
Hogy leszbikusok vagyunk, azért költöztünk össze! :D
Szard le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!