Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy kollégámmal és most már én vagyok a cég lotyója?
Nálunk is volt ilyen, és tudom, hogy a lány azt hitte, mindenki rajta röhög a háta mögött, de egyébként túlzottan senkit nem érdekelt, hogy azok ketten dugtak. Látszott rajtuk, hogy elvinnék egymást egy körre, már bőven a kaland előtt, szóval se nem volt meglepő, se nem olyan hihetetlenül extra esemény.
Elhiszem, hogy te most a recepciós kacajában is azt gondolod, hogy ellened szól, de azért lásd be, hogy a 21. században, az, hogy két ember lefeküdt egymással, annyira nem izgalmas dolog...
Ismered-e a minden csoda 3 napig tart mondást? Tartsd észben, hasznos.
Egyébként meg házinyúlra nem lövünk.
Független vagy?
A pasi független?
Ha mindkettőre "igen" a válasz, akkor mindenki tehet neked egy szívességet!
Ha csak az egyikre is "nem" a válasz, akkor te vagy a cég lotyója, ... de ne izgasson, minden csoda 3 napig tart.
Hát ez ciki. :D
1. Miért feküdtél le valakivel, akivel amúgy nem volt különösebb kapcsolat köztetek? Normális emberek akkor bas.znak, ha kapcsolatot IS szeretnének a másiktól, és ezt előtte elég egyértelműen egymás tudtára is adják.
2. Munkatárssal különösen óvatosan szabad csak kavarni...pont azért, mert ha bukta...ki tudja milyen cink lesz bejárni a melóhelyre.
3. Utolólag mégis mit tudsz már csinálni? Vagy telibesz.arod, vagy felmondasz. Válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!