Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feleljek viccesen arra a kérdésre, hogy van-e barátnőm?
Figyelt kérdés
Családi összejöveteleken, baráti találkozókon mindíg felmerül a kérdés, hogy van-e barátnőm. Hogy tudnék frappánsan válaszolni, hogy nincs, nem is tervezek.
(Lehetőleg úgy, hogy a nagyi se ájuljon el, abban a tudatban, hogy megszállt a sátán)
Nem használhatom az elsősorban buliban vagy utcán használt szöveget: "nincs, nem volt, nem lesz", mivel az további kérdéseket szül.
Nem vagyok meleg, csak szimplán nő nélkül képzelem el az életemet. Nem volt tapasztalatom, nem is szeretnék.
A fő kérdésre koncentráljunk!
20f
2017. márc. 14. 17:58
11/17 anonim válasza:
Egyszerűbb a válasz, mint hinnéd. Egyszerűen mondd azt, hogy "Nincsen". Simán könnyeden. Gyakorold be a hangsúlyt, hogy ne legyél zavarba.
12/17 A kérdező kommentje:
10. WTF, begombáztál?
2017. márc. 14. 19:55
13/17 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani ha kérdezi valaki, hogy "nem szeretem az extrém sportokat".
14/17 Sunshinedoll válasza:
szerintem csak kacsintgass, amíg befejezik a kérdezősködést :D
15/17 anonim válasza:
Mondd azt, hogy anyósodéknak sajnos nem lehetett gyereke!
16/17 anonim válasza:
Frappáns választ nem tudok csak olyat ami eröltetett lenne....igazából az ilyen kérdéseket nem értem. Én speciel nem egyszer visszakérdeztem hogy ajánlani akar valakit vagy csak reprezentatív felmérést végez....mert "csak úgy kérdezem" alapon azt is megkérdezhetné ennyi erővel hogy milyen színű volt tegnap a székletem
17/17 anonim válasza:
"Nincs mert nem találtam olyat aki megfelelne" nekem erre azt szokták mondani hogy "majd lesz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!