Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-Lány barátság létezik?
Bizonyíthatom, hogy létezik.
Azt a sablonszöveget meg, hogy "úgyis az egyik fél többet akar", azok hajtogatják, akik ne tudnának egy nőre/pasira ránézni anélkül, hogy meg ne akarják d*gni. :D
Természetesen létezik^^
Nekem rengetek lány barátom van és tudom, hogy ki az akinél nem lehet több mert talán egy nagyon szép barátság szakad meg.
De olykor megéri kockáztatni.
Bár a srác aki olyat mondott neked, hogy akkor nem barátkozik háát furcsa..
Létezik.
Bár én fordítva éltem át ezt mint a kérdező. Én azért ismerkedtem meg 1 csajjal, mert bejött, és gondoltam felszedem. Hát neki épp volt barátja, így akkor komolyabb dolog nem lett ebből, viszont nagyon jó viszonyba kerültünk. Mikor ő szabaddá vált, nekem lett bnőm, de a jó viszony megmaradt. És ez jó ideig így maradt. Mikor szakított vele 1 srác akit rajtam keresztül ismert meg, rögtön engem hívott, és akkor épp én is szabad voltam. Találkoztunk, megvigasztaltam, egész estig 1ütt voltunk. Kikísértem a buszához és mikor köszönt el, mélyen a szemembe nézett. Akkor eszembe jutott h most kéne végre megcsókolni, de nem ment. Hirtelen elbizonytalanodtam, és ezért nem lépem, csak átöleltem. Utána jöttem csak rá h ő nekem ezidő alatt több lett mint 1 kaland. Inkább éreztem iránta már barátságot mint vonzalmat, hiába tetszett. Fontosabb lett barátként mint hogy elveszítsem esetleg 1kapscolattal aminek bármi lehet a vége. És máig nagyon jó barátok vagyunk, pedig már 6-7 éve ismerem. :)
"életművész"
Kb 13 éve van egy fiúbarátom, és még soha egyikünk se akart többet a másiktól. Bár nem is vagyunk olyan sokat együtt, de vagyok vele olyan viszonyban, hogy bármiről tudunk beszélni. Szóval a létezik mellett voksolok.
19L
Előbb-utóbb tényleg eljön az a pont, amikor az egyik többet akar mint a másik. Viszont ha azon túljutnak és megbeszélik, akkor egy ideig lehet tényleg barátság is csak szerintem.... De ki tudja, meddig. :)
Nekem a legjobb barátom egy fiú, de sose kívántam meg, ő viszont közeledni akart hozzám.
Barátság lehet, de ha egészségesek a felek, akkor egy minimális testi vonzódás szerintem ott van.
Kivéve, ha mindegyik boldog párkapcsolatban él és csak a párjáért lángol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!