Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak gondjai vannak az itallal éa a cigivel, hogyan álljak ehhez?
Ha bármilyen összejövetel van, ő nem tudja, hogy hol a mérték. Tini korában majdnem folyamatosan be volt rúgva. Most felnőtt fejjel is, ha van valami, ő tuti berúgik. Nem tudja megállni, hogy ne.
Aztán ott a dohányzás, amiről első körben hazudott nekem. Nem bírja letenni a cigit, hiába mondja, hogy le fogja. Nem megy neki. Akaratgyenge.
Nem akarok egy olyan emberrel együtt lenni, aki sunyiban dohányzik és akivel nem tudok elmenni sehova, mert biztos, hogy részeg lesz.
Apám alkoholista, elég volt az ő dohány és piaszagát elviselnem.
Viszont szeretem, mit tegyek?
a.) Szétmentek.
b.) elfogadod őt olyannak, amilyen.
c.) Kerestek egy szakembert.
Nem fogja letenni.
Vagy leteszi, és idővel kezdi újra.
És igen, esélyes, hogy drogozik is, nem feltétlen veszed észre.
Tapasztalat... Volt ilyen kapcsolatom is, meg ismerek jópár emberkét, akik így voltak.
Apám alkoholista volt, hosszu evekig. Az a tipikus pirospozsgas arc, kiguvadt vereres szemek. Es egyik naprol a masikra letette. Azota meg szilveszterkor se nyul alkoholhoz.
Anya is minden nap megitta a kis hubit eveken keresztul, de o nem volt alkesz.
En nem lettem az. Anyaval neha megiszok egy sort, vagy egy pohar bort. A buliba tudom hogy hol a mertek.
Nalunk mindenki dohanyzik. En egyszer mar letettem. De ujra visszaszoktam ra. Barmikor le tudom tenni, de nem fogom senki kedveert sem. Nem valtoztatok ezen. Akinek tetszik tetszik , akinek nem , nem. Viszont, a parom nem dohanyzik hanem vizipipazik. A kocsiba nem ulok be cigivel, otthon kimegyek az erkelyre. Stb. Kompromisszum.
De a parod nem ismeri ezt a szot es nem is fogja! Addig hagyd ott meg el nem kezd drogozni! Mert utana jon am meg csak a fekete leves!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!