Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a csinos, szép, magabiztos, vagányul öltözködő nőkkel szembeni kisebbségi érzetemmel?
Brühühü... jaj de tapasztalt vagy...
Szerinted csak te találkoztál ezekkel a betegségekkel?
Annyira bírom mikor a huszonéves kis csatakancák itt osztják az észt...
21. Nyilván más is találkozott velük, de borzalmas, hogy a kérdező mennyire semmibe veszi az egészségét. Más a két kezét összetenné.
A csatakanca kifejezésre meg nem tudok mit mondani, mert nem engem minősítesz vele, hanem magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. :)
Ohh, de megsértettél...
:D
Próbálkozz még...
23. Sértés? Én nem te vagyok. :)
Ez csupán az igazság.
Miért vagy ilyen morci péntek este? :DDD
Nem jutott neked dinnyeföld?
:D
Nevetséges, ha kaptok egy sértést itt az oldalon, rögtön azzal jöttök, hogy hű biztos mi nem kaptunk p.cit, vagy nőgyűlölők vagyunk...az meg sem fordul a fejetekben, hogy valóban veletek lehet baj...
Szánalmas satrafák gyülekezete ez a GYK! :D
Én pl 16 éves koromra elég tapasztalatot szedtem össze intenzív osztályokról, rákról, szívinfarktusról, tényleg a legkülönfélbb betegségekről, amik a családomban előfordultak. Szóval ez így nem ér? Hány éves kortól van rendben az egészség fontosságát hangsúlyozni?
Kérdező, ne rinyálj, tegyél a testedért. Ne a nőkért, hanem magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!