Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a csinos, szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a csinos, szép, magabiztos, vagányul öltözködő nőkkel szembeni kisebbségi érzetemmel?

Figyelt kérdés
Én egy nagyon magas, viszonylag vékony testalkatú férfi vagyok. Amíg az időmbe belefért, addig keményen edzettem, volt is valamennyi eredménye, de például a lábaim most is olyanok, mint két darab száraz kóró, tiszta nevetséges ahogy kinézek. A ruhák ótvarul állnak rajtam. Aztán ott van az a rengeteg csaj, akik fogalmam sincs mit csinálnak magukkal, de k**va jól néznek ki, formás lábak és fenék, vékony felsőtest, szép arc, nagyon jól állnak rajtuk a most divatos ruhák és amikor csak meglátok egyet, teljesen elszomorodok, hogy nekem csak egy ilyen bóvli, szégyellni való test jutott. Ráadásul pénzem sincs kb. soha, 22 éves létemre még mindig tanulok, hogy valaha esélyem legyen egy rendesen fizető munkát találni, ezeknek a csajoknak meg a jó külső adottságok mellett az élet is bejött, valahogy soha nincsenek anyagi problémáik sem.
2017. márc. 10. 19:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%

Brühühü... jaj de tapasztalt vagy...

Szerinted csak te találkoztál ezekkel a betegségekkel?

Annyira bírom mikor a huszonéves kis csatakancák itt osztják az észt...

2017. márc. 10. 21:01
 22/26 anonim ***** válasza:
85%

21. Nyilván más is találkozott velük, de borzalmas, hogy a kérdező mennyire semmibe veszi az egészségét. Más a két kezét összetenné.

A csatakanca kifejezésre meg nem tudok mit mondani, mert nem engem minősítesz vele, hanem magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. :)

2017. márc. 10. 21:04
 23/26 anonim ***** válasza:
11%

Ohh, de megsértettél...

:D

Próbálkozz még...

2017. márc. 10. 21:05
 24/26 anonim ***** válasza:
85%

23. Sértés? Én nem te vagyok. :)

Ez csupán az igazság.

Miért vagy ilyen morci péntek este? :DDD

Nem jutott neked dinnyeföld?

2017. márc. 10. 21:11
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

:D

Nevetséges, ha kaptok egy sértést itt az oldalon, rögtön azzal jöttök, hogy hű biztos mi nem kaptunk p.cit, vagy nőgyűlölők vagyunk...az meg sem fordul a fejetekben, hogy valóban veletek lehet baj...

Szánalmas satrafák gyülekezete ez a GYK! :D

2017. márc. 10. 21:24
 26/26 anonim ***** válasza:

Én pl 16 éves koromra elég tapasztalatot szedtem össze intenzív osztályokról, rákról, szívinfarktusról, tényleg a legkülönfélbb betegségekről, amik a családomban előfordultak. Szóval ez így nem ér? Hány éves kortól van rendben az egészség fontosságát hangsúlyozni?

Kérdező, ne rinyálj, tegyél a testedért. Ne a nőkért, hanem magadért.

2017. márc. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!