Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a csinos, szép, magabiztos, vagányul öltözködő nőkkel szembeni kisebbségi érzetemmel?
Fú sokmindent odaadnék a te magasságodért ember :D Kell egy 176 centis "tökéletes" test? Kocka has, izmos karok, gömbölyű vállak , szép V alak minden megvan de én szivesen elcserélném egy "nagyon magas" (gondolom 190+) gyík testre aztán abból is kihoznám ugyan ezt és akkor tényleg egy szavam se lenne eskü :) Inkább örülnél neki, hogy akkora vagy én ezt az egy dolgot mindig is "irigyeltem" , hogy milyen jó lehet valahol a legmagasabbnak lenni :) Ez pl egy tök nagy előny de te még ezt sem tudod kihasználni és valami negatívumként állítod be.
Szóval itt vagyok én én irigylem tőled a magasságodat, te meg lehet irigyelnéd tőlem a testemet, ahogy azokat a lányokat is irigyled bár ez fura mivel te srác vagy ők meg csajok szóval ezt nem teljesen értem. Mindenkiben van valami jó amit ki tud használni, ha nem pálcika lennél hanem kicsit emberesebb, mindegy milyen fizimiskád van már alapból sok nőnél óriási plusszponttal indulnál a magasságod miatt. Olyan meg nincs, hogy valaki nem tud meghízni/izmot felszedni :) Kivéve ha valami súlyos betegségben szenvedsz. De gondolom nálad egy étrend összeállítás+edzésterv+hónapokon át tartó elhivatott edzésmunka már kiverné a biztosítékot, inkább panaszkodsz, hogy jaj de magas vagy és vékony. Én elcserélném veled a magasságomat meglátjuk hogy tetszene.
És még mindig nem értem miért a lányokat irigyled :D Nő akarsz lenni?
#12:
Hát én edzettem 3 évig, így sikerült az 50 kilós testemből 78-80 kilósat "varázsolni", kórosan soványból lettem átlagosan vékony, egyszerűen nekem ennyi a genetikai korlátom, nagy ritkán fel tudok menni 85 kilóig, de egy kihagyás és esek is vissza pár nap alatt.
A jegyzőkönyv kedvéért, akkor se lennél előrébb, ha kövér lennél.
Megnyugtatlak: Nem jobb. Sőt, rosszabb, mert te legalább egészséges maradsz sokáig.
19. Ezt majd akkor tudod meg, amikor kórházba járkálsz.
Mivel a családomban már számtalan betegség felütötte a fejét, mint például a szívizom-gyulladás(ez csak transzplantációval orvosolható) vagy a rák, így én megtanultam értékelni, hogy egészséges vagyok.
Sőt, amikor belázasodom, megfájdul a torkom, és nem kapok levegőt, mert hiába fújom az orromat, nem használ - én már akkor is sokkal jobban tudom értékelni az egészséget. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!