Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fbzvnvc kérdése:

Titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, egy suliba mentünk. Az osztályban velünk szembe ül egy srác, aki folyton perverz vicceket süt el a páromnak, cseszteti s hülyeségeivel. A barátnőm csak nevet rajta, és szimpatikus neki a srác.

Mikor FB-n beszélnek, a csávó állandóan a 3-as szexről beszél, és mindig a szex témára akar kitérni, mindegy miről van szó. A barátnőm csak azt mondogatja, hogy nem beszél vele többet, de csak mondja, mert igenis beszél.

Úgy érzem, mintha szépen lassan elvennék tőlem. De ő mindig azt mondja, hogy nem jön be neki, és csak engem szeret. De akkor miért csinálja? Én utálom a gyereket, zavar, de ez őt nem érdekli, úgy tűnik.

A tanár, az osztálytársak, majdnem mindenki úgy gondolja, hogy a srác pályázik a helyemre. De a párom szerint még véletlenül sem, sőt hihetetlen lenne neki. Közben egész órán hátrafordul a srác, és őt bámulja...

Vélemény?

2017. márc. 10. 13:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul a gyerek eddig paraszt volt, de most egyre kedvesebb vele, a barátnőm szerint meg aranyos... És sokszor bocsánatot kér, hogy nem érti minek beszél vele ha ilyen... Utána meg folytatja... :D
2017. márc. 10. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ott vágnám bele a földbe ahogy 3-as szexről kezd beszélni a barátnőmnek.
2017. márc. 10. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont így lett vége az én kapcsolatomnak. Mondta végig a lány, hogy persze-persze nem beszél vele többet. De azért írogatott tovább neki. Találkozott vele. Mondta, hogy semmit se érez iránta, csak barát és engem szeret. Nem telt el hónap és szakított azzal, hogy most már nem szeret, de ez nem arról a srácról szól. Hozzáteszem azóta is találkozik és egész napokat dumál át a sráccal. Szóval ja... megszívtad te is haver. Ha nem csinálsz vmit, gyanítom te is az én sorsomra jutsz. Ha semmi sem működik, legalább akkora ökröt ne csinálj magadból, mint én és inkább te lépj.
2017. márc. 10. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Megtenném, de a barátnőm nem szeretné. Na meg kirúgnának a szakról... De kezd rohadtul elegem lenni.
2017. márc. 10. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Már 6 hónapja ez van. De haveri kapcsolatnak tűnik sokszor... De a srác tuti többet akar...
2017. márc. 10. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg akarja dugni a nődet. Ebben semmi titok nincs. A barátnőd meg vevő a szép dumára. Nagyon rossz vége lesz. Mi az, hogy ha szakítasz, akkor kirúgnak a szakról?
2017. márc. 10. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:

A barátnőd nem szeretné, mert szereti. Kirúgni meg csak azt rúgják ki akire rálehet bizonyítani. Mi közöd van neked ahhoz hogy menekülés közben felrúgta saját magát a srác? :) :)

Hány évesek vagytok amúgy? Nagyon gyereknek tűntök.

2017. márc. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!