Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tűnik el minden pasi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el minden pasi az első szex után?

Figyelt kérdés
Egymás után másodjára járok így. Hetek óta találkozgatunk, minden jól megy, gyakran keres a srác, inkább ő kezdeményez beszélgetést, randit. Aztán mikor megtörtének az első alkalom, egyre kevesebbet keres és végül eltűnik. Miért csinálják ezt velem? Már az elejétől fogva csak szexet akarnak vagy olyan rossz velem a szex, hogy elijesztem őket?
2017. márc. 10. 13:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Lehet a személyiségem se jön be nekik, bár azért érdekes, hogy erre mind csak szex után jön rá. Nem tudom igazából hogy lehetnék jobb az ágyban. Nem vagyok elég bevállalós? Más lánynál már így elsőre minden mehet (anál, durva szex, stb)? Azért elég lehangoló, ha a többség rögtön így akar kezdeni.

Vagy simán rosszul választok mindig, ez a másik lehetőség. Az első srácnál voltak gyanús jelek, csak nem akartam őket észrevenni, mert annyira tetszett. A második viszont tényleg úgy tűnt komolyan gondolja... Most nagyon csalódott vagyok.

2017. márc. 10. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:

kérdező és a személyiséged milyen?

és milyen igényeid vannak?

lehet pont olyan kategóriában keresel ami nem is illik hozzád

24F

2017. márc. 10. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól jó valaki az ágyban, hogy bevállalós.

Fogalmam sincsen, miért mondják rám, hogy jó vagyok, de sima 1-2 pózos szex után is kaptan ilyen feedbacket

2017. márc. 10. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak rosszul választottál.

30/f

2017. márc. 10. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szexre hajtottak akkor fura számomra mért érik be egyetlen alkalommal amikor megvan rá a lehetőségük :) Lehet mondani bármi rosszat a férfiakra, de eléggé meg kell erőszakolni a logikát hozzá, hogy ez passzoljon.

Lehet nem volt szerencséd, vagy valami olyasmivel szembesültek ami miatt stornó az egész. Mondtál, csináltál, nem csináltál valamit. Nem tudhatom mi lehetett. Reménytelennek látták, hogy valaha is más lesz. Nem tudom mi lehetett ez, de ha van ötleted írd le.

Esetleg szimplán nem volt szerencséd.

Vagy valahogy nem tudták elképzelni, hogy járjanak veled, de azt igen hogy lefeküdjetek.

2017. márc. 10. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

" csak szexet akarnak "

Igen mással.

Látatlanban gondolod valaki meg tudja mondani?

Megkérdezni sem lehet. Nem akarom megsérteni a nőket, így mondom meg őszintén szakítok.

Lefekszel velem, elmondom a véleményem. ( mielőtt lelépek )

2017. márc. 10. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Biztos, hogy nem a szexszel volt a gond. En nem vagyok nagy szam az agyban, jobban szeretem, ha a pasi dolgozik, nincs anal es ritkan szopok. Megse leptek le mellolem egyszer sem :D
2017. márc. 10. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Mert az összes férfi f.reg!!
2017. márc. 10. 17:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, az is, hogy csak szexre mentek bár ezt nem ártana közölni az elején.
2017. márc. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!