Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja? Miért csinálja ezt amikor régen ő döntött így?
Figyelt kérdés
Egy éve szakítottunk ő akart valójában mert úgy gondolta kevés vagyok hozzá. Aztán összeszedtem magam és utánam jöttek a pasik neki pedig senki nem akadt. Barátom lett szeretem és még mindig vele vagyok. Ő közben kötekedett barátommal és meg is fenyegette. Kitalálgatott dolgokat rólam, ha valahol összefutottunk vele egyfolytában bámult, ott volt ahol mi. Facebookon le-fel tiltogat, tegnap előtt nőnapkor meg azzal a dumával állt elő hogy fel akar hívni egy pillanatra. Felhívott mert állítólag valaki hívogatja és azt mondta neki hogy én vagyok az, mire én mondtam neki h ne haragudj de én minek hívnálak... Úgy gondoltam hogy ez is egy kitalálció volt hogy felhívja magára a figyelmemet.2017. márc. 10. 08:58
11/11 anonim válasza:
Gondolta majd megmutatja ő neked, hogy gyorsan fog találni egy "jobbat"
Erre benézte, te találtál egy tényleg jobbat, és boldog vagy, ő meg hoppon maradt. Ilyen az mikor a fagyi visszanyal.
Tiltsd le, ne legyen fel-le tiltogatás (eleve milyen beteg dolog már?), se facen, se telón, se akármin. Szerencse hogy barátodnak is nehéz a bogarat a fülébe tenni, valaki lehet elgondolkozna az állításai igazságalapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!