Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magabiztos vagy bizonytalan Nőnek tartod magad?
Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 23:21
12/15 anonim válasza:
Minél többet tudok/tapasztalok annál bizonytalanabb/kételkedőbb lettem.
13/15 anonim válasza:
A külsőmet tekintve nem vagyok túl szép, így magabiztos sem ezen a területen. Viszont a belső értékeimet, a jellememet, eredményeimet tekintve magabiztos vagyok.
14/15 anonim válasza:
Ha bárkit megkérdeznél a környezetembe, azt mondanák, magabiztos, határozott, extrovertált vagyok. Valójában annyi az egész, hogy vannak elveim, és véleményem amihez tartom magam ehhez társul hogy túl makacs és büszke vagyok. De sok mindenben bizonytalan vagyok, sokat rágódom magamban, ha valami olyat tettem, vagy mondtam. És én inkább introvertáltnak érzem magam, szeretek egyedül lenni, de ha elmegyek valahová próbálok nyitott lenni, és jólétezni magamat, ám sokszor, bár ez állítólag nem látszik, belül feszengek, és kényelmetlenül érzem magam.
A külsőmet és a személyiségemet elfogadtam és szeretem, de nem igazán hiszek abban, hogy a családomon kívül más is teljesen el tudna fogadni, szóval ez is kettős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!