Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most még azt gondolom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most még azt gondolom, hogy képtelenség, attól fog jönni olyan férfi az életembe mint Ő volt?

Figyelt kérdés

Szakítottam,mert úgy éreztem csak kigasznál csak a testem kell neki...én beleszerettem,ezt tudattam is vele....nem keres,nem érdeklem,de birzasztóan hiányzik.

Lesz valaha valaki ,aki ennyire fog érdekelni mint Ő?

21L

2017. márc. 8. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:

jó esetben igen, 21 éves vagy, még előtted az élet!

24F

2017. márc. 8. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Kizárt. 21 évesen már eldőlt minden, a karma lecsapott rád, felesleges minden próbálkozás, egyedül vénülsz meg egy árva macskával. Remélem érzed az iróniát. ;-)
2017. márc. 8. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem bizti.En is azt hittem 26 évesen hogy majd biztos elfelejtem,jön más,de nem ment,es csak ő jött mindig.😊 Hat ez most nem volt túl jo hír neked.Bar ki tudja.De a Te eseted tuti más.Szoval igen majd jon más,kitartás.Mibol gondold h csak szexre kellettel neki?Te irtad ki azt a kérdést hogy pasi képes e érzelmeket fel évig eljátszani?
2017. márc. 8. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
+És Te most 21 vagy.21 én is voltam.Nyugi jó lesz minden!
2017. márc. 8. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi:) A te korodban, szakítás végett, roncsra törtem az autóm. A világ vége jött el. Közhely, de az idő. Ma már csak nevetek rajta. Ja és boldog párkapcsolatban.
2017. márc. 8. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyat szeretnel mint o, akkor jo hirem van: temerdek mihaszna, szexre meno k***vapecer van meg a vilagon :').
2017. márc. 8. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
6# Keresni se kell,szállnak,mint a legyek.😁
2017. márc. 8. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!