Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbeszélitek a párokkal hogy mikor jön meg, fáj-e hasatok, esetleg, ha késik akkor szóltok neki?
Igen, szólok róla, hogy miért nincs most bevetés.
Illetve akkor szólok előre, ha programunk van akörül, pl elutazunk vagy ilyesmi. (gyakrabban álljunk meg ellenőrizni magam, meg hasonló dolgok)
Persze megbeszélem vele. Nem részletezem de tudja hogy szenvedek menstruáció alatt a hasfájással.
Szerintem is teljesen természetes ez a dolog.
22N
Persze ez természetes,meg mivel együtt lakunk így magától is észreveszi. + 2-3 nappal előtte olyan vagyok,mint egy sárkány szóval már tudja. 😂
Amikor fáj a hasam szokta is simogatni.
Előbb tudja, mint én, mert előtte egy héttel édességért nyavalygok naponta 5x (helyileg nincs cukrászda, úgyhogy ciki), aztán háklis vagyok, vagy épp sírok - de ezt moderálom, és olyankor inkább elmegyek magamban.
Mikor pedig megjön az látványos, mert rohadtul fáj az első-második nap... meg akkor ugye értelemszerűen elmarad a napi szeretkezés.
megbeszélni nem beszélem. Annyit szoktam neki írni, hogy fáj a pocakom.. ebből levesz mindent. Ha nála jön meg, vagy 1-2 nappal a tali előtt, simogatja és melegíti a hasam <3
(nem élünk együtt) 21n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!