Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némely nő miért várja el a férfitől, hogy legyen félretett pénze mikor ebben az országban alig lehet félretenni?
Nézd, nem kell ezen fennakadni: amelyik nőnek annyira extrafontos az anyagi biztonság, az vagy teremtse meg magának, vagy fogjon egy gazdag pasast.
Ha neked nem megy, mert rosszul keresel, akkor ez egyszerűen nem a te dolgod. Nem vagytok egymásnak pálya. És ennyi.
Én elvárom egy férfitól, de én magam is félreteszek. Nincs azzal semmi baj (vagyis van, de az már rohadtul a te problémád), hogy te nem tudsz félretenni, de akkor ne csodálkozz, ha nem kellesz egy olyan nőnek, akinek ez fontos.
Ez a szöveg, hogy "a szerelem a lényeg, nem a pénz", meg jó nagy marhaság, de azért áltasd csak magad, csak majd ha jön egy tartósabb betegség, munkanélküliség, aztán nem tudod fizetni a számlákat, meg üres lesz a hűtő, megnézem a nagy szerelmet.
Nem tudom, hol laksz, nekem az összes ismerősöm, aki már teljes munkaidőben dolgozik, tud félretenni. Oké, van 1 volt osztálytársam, aki minden hónapban lenullázza a pénzt, mert elkölti sörre meg fűre, de gondolom nem ő a követendő példa :D Mindenki más tud eltenni valamennyicskét, pedig nem egy közülük szakmunkás, meg érettségivel evickélő életművész...
Én most tanulok, 90ezerből jövök ki, nálam a "megtakarítás" az annyi, hogy nyárra legyen 10-20ezrem, ha elmennénk a párommal kempingezni vagy valami, meg tudom oldani. Ha megfeszíteném magam, akkor még többet is félre tudnék tenni. Nettó 90e ft-os fizetés szerintem nem olyan elképesztő "elvárás", onnantól meg már csak pénzkezelés kérdése, hogy mennyit tud félretenni.
Az, hogy valaki pénzügyi analfabéta, és folyik ki a pénz a kezei közül, az igenis zavaró.
#5 és mégis miből képezze magát te nagyokos? Egy tanfolyam 500e-nél kezdődik, nyelvóra óránként 2e minimum.
És a nyelvtanár meg a tanfolyami órák nem fognak a 3 műszakhoz alkalmazkodni.
Könnyű okoskodni és mondani a hülyeséget látom!
Érdekes, a párom munka mellett ki tudott tanulni egy új szakmát.
Nyelvoktatás meg minden közoktatási intézményben van ingyen.
#16:
internet?
ismerek olyan GYÁRI munkást aki modellezéssel foglalkozik szabadidejében! és ha jól csinálja pár éven belül többet fog vele keresni, mint a mostani munkájával...
de van egy srác aki éjjeli őrként 2 szakmát lerakott, mármint ott tanult éjszaka...
szóval ha valaki akar akkor tud tanulni, rengeteg ember erején felül teljesítve fejleszti magát!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!