Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek így a bulira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmennétek így a bulira?

Figyelt kérdés

Van egy nalam 10 évvel idősebb férfi,akivel néhány hónapja ismerjük egymást, heti 1x futottunk össze randi féleségek voltak .... voltunk már együtt. Ő már jött az érzelmeivel,de tudattam vele,hogy nem tudok benne megbízni...amit nagyon sajnálok,de tényleg így van.. Nem az az udvarlós típus most már,mint kezdetekkor ...és ez hiányzik nekem,a figyelem.

A napokban beszéltünk ,hogy mikor találkozunk..én mondtam neki,jogy menjünk el a szombati bulira,amit egy héttel ezelőtt elhalasztottunk,mert elvileg sok volt a melója. Mindketten tanulunk ,ő doktorál és még dolgozik is ... megértem ,hogy nem sok az ideje ...de olyannal jön hogy hétköznap jobbak a bulik,de ha én hétvégén akarok,akkor menjünk akkor. És erre írtam neki,hogy igen,mivel nekem akkor a jó az egyetemi előadások miatt. És aztán megkérdeztem hogy akkor akar e menni ,vagy sem..mert idegesítő,hogy nem tudja,..erre írta,hogy igen,akar. Ez zegnap volt,azóta nem írt semmit ,és holnap lesz a buli...úgy lenne hogy utazok hozzá a lakására és onnan mennénk.

De az egész stílusa nem tetszik ahogy hozzááll,mert ő ma akart találkozni ,gondolom csak a lakásán,hogy együtt legyünk.... Nem hív el helyekre ,és azért is gondoltam,hogy egy buli jó lenne,de olyan erőltetettnek érzem...ha igazán akarna,akkor már írnia kellett volna,hogy melyik hely stb...mivel az ő városában mennénk.

és attól meg már rosszul vagyok,ha holnap délutáb ìr,mint a múltkor hogy hát mégsem jó......mire jó ez...ha egész héten írkál,hogy hiányzom neki...mikor találkozunk,akkor miért nem tud normálisan hozzáálni,és kicsit nekem is kedvezni,nem csak a lakására menni. Mert bulizni szeret ,elmondása szerint.

Nem magyar,külföldi ,ezt még megjegyzem,mert tudom más kultúra,más szokások ....és kezdem azt hinni,hofy ez ténylegesen akadály köztünk ...

Màr többször elkezdtem megírni neki,hogy hagyjuk egymást ennek eemmi értelme..de sosem tudtam elküldeni,mert vágyom arra hogy láthassam,hogy vele lehessek ...és mivel egy egyetemen tanulunk,néha látjuk egymást .

Tudom,csak egy elhatározás lenne,hogy megszakítok vele minden kapcsolatot..mert fáj,hogy a tettei ellentmondanak annak,mint amit mond..hogy szeret és hasonlók...

A legutóbbi találkozások alkalmával pont ezért nem volt szex sem,visszautasítottam ...mert arra vártam igazából hogy mikor bizonyít,hogy tényleg komolyan vesz engem...de ez nem jött el.

Ha most úgy alakulna,hogy elmegyek vele holnap szórakozni,akkor ösztönösen azon lennék,hogy akarjon engem ...de tudom,hogy ez egy nagy baromság,mert magamat csapom be vele. Mivel ,ha a vonzalom nagyon erős szexuálisan,az még nem azt jelenti,hogy belül is minden stimmel és a belsőmet akarja ..... Nem tudom,mit csináljak. Jó lenne lazábban kezelni ,de most miatta nem megyek holnap egyik barátnőmmel bulizni ,aki már egy ideje szeretne...és még ez sem biztos ,hogy megyek,mert ki tudja mikor írja,hogy mégsem...

21 éves vagyok

2017. márc. 3. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jött az érzelmeivel, de lepattintottad. Nem bízol benne, de azért lefekszel vele. Elhív valahova, módosítod az időpontot olyanra, ami neki nem igazán jó, és azt várod, hogy lelkesedjen. Vagy nagyon szeret téged, vagy nagyon jó vagy az ágyban, mert egyébként menekülnie kellene egy ilyen nőtől.
2017. márc. 3. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Húha, elég összetett az eset.

Nem nagyon akarok látatlanba véleményt alkotni, hisz nem ismerem a kapcsolatotokat. Nekem a leírás alapján úgy tűnik, ez a kapcsolat kicsit arra hajaz, hogy legyen egy állandó szexpartnere, aki mindig kéznél van. Ha nem szeret veled nyilvánosan megjelenni, akkor tényleg elég komolytalan lehet a kapcsolatotok érzelmi vonala, meg mintha szégyellene is téged. Állandóan csak a lakásban találkozni? Nem értem... egy párkapcsolat legeleje szerintem a legaktívabb, akkor kelen sokszor kimozdulni, új dolgokat kipróbálni, kirándulni, szórakozni. Kissé begyepesedett a kapcsolat, pedig csak pár hónapja tart. Szerintem nagyjából mondd el neki azokat, mint amiket ide leírtál. Majd az alapján dönts a következő lépésekről, hogy mit fog rá válaszolni. Ha szeret téged és a szexualitáson kívül más téren is fontos vagy neki, akkor meghallgat, és megpróbál ezen változtatni, hogy kedvedre tegyen. Tényleg a kommunikáció oldhatja csak meg a köztetek fennálló feszültséget, különösen, hogy a kultúra is más. Lehet, ő nem is érzi, hogy neked ez rossz, pont azért, mert ő más körbe született bele, ahol mondjuk egy buli nem annyira elfogadott randihelyszín vagy nem tudom.

L

2017. márc. 3. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Mit értenek a nők a külföldi pasikon egyébként errefelé ? Több kérdésnél is olvasni ezt a megfogalmazást.
2017. márc. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!