Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molettebb nőként van esélyem a férfiaknál? 38/N.
Az az igazság kérdező nőként nem lehetsz elég ronda ahhoz, hogy ne legyen valaki aki megöntözze a kertedet.
Annyiból nem értem a kérdést, hogy 38 éves vagy... Feltételezhetően volt már részed párkapcsolatokban, szóval tisztában kellene már legyél önmagaddal és/vagy az esetleges határaiddal.
Szia!
Én egy betegségből adódóan felszedtem 15 kilót, ami nagyon kínkeservesen akar lemenni. Már 58 kilósan is vigyáznom kellett mindenre, mert én az a típus vagyok, aki ha ránéz egy pohár vízre, 5 kilót hízik. Ugyanez a kategória vagyok, vastagabb combok, kerekebb fenék.
Igaz, párkapcsolatban vagyok már jó ideje, de most is próbálnak velem ismerkedni a pasik, szóval ilyen téren nem származott a plusz kilókból hátrányom. Nyilván jobban éreztem magam vékonyabban, de most ez van.
Az a lényeg, hogy maradj mindig magabiztos és mosolygós, általában én is ezzel fogok meg mindenkit (állítólag). ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!