Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tennétek vallomást egy olyan pasinak akivel még csak egyszer találkoztatok?
A héten találkoztam egy lánnyal első alkalommal személyesen.Neten chateltünk előtte 2 - 3 napja már.Bekerült kórházba mert az utolsó pasija olyan "szépen" bevert neki a szeme alá hogy a kórházban kiderült megrepedt az arccsontja is ezért bent tartották. Ma reggel tudta meg az orvosoktól hogy ettől az embertől terhes, tudtam meg a lánytól miután mondta nekem hogy tartozik egy vallomással.
Én úgy gondolom hogy ha az ismerettség/ismerkedés nem olyan jellegű/irányú akkor nem tartozik felém vallomással.
Ekkora (lelki) traumát valószínűleg én sem tudnék magamban tartani, főleg egy olyan ember előtt aki érdeklődik felőlem...
Na meg egy terhesség az egy életre szóló "élmény" akkor is ha nem tarja meg. Ha igen, akkor meg főleg.
És ezt viszont neked is jobb ha nem 4 hónap után tudod meg amikor már nő a hasa, vagy bármikor később, amikor nem tudod miért sír esténként, vagy ha meglát egy gyereket- és beismeri hogy ő megölte az övét
Jól értem,hogy az előző pasi még nemrég volt az életében?Én azért a helyedben nagyon óvatosan bánnék azzal,hogy közelebb kerülj Hozzá! Tisztázza a helyzetét, vélhetőleg még rendőrségi ügy is lesz ha orvoshoz került, ráadásul terhes...én a helyedben messzire elkerülném.
Ilyen helyzetben nem tudom,hogy egyáltalán hogy van energiája más pasikkal chatelgetni, találkozni, és beavatni ezekbe a borzalmas történésekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!