Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam az oktatómba!? Igazából nem is tetszik külsőre csak így jókat szoktunk beszélgetni nevetgélni és annyira jól érzem magam amikor vele vagyok és annyira felszabadulok.18éves vagyok ő 25-30között lehet elég fiatal.
10# És ha jó,akor másnap hogy megy az óráira.Ha az alkalmi szexet be akarja vllalni,akkor azon fog aggódni legkevésbé,hogy hogyan nez a szemébe bárhogy is lesz...
8#Egyikőjuknek sincs senkije.Vágyik a szexre,nincs ebne semmi szégyenleni való.Ha pasi szeretne 1 ejszakásat nem lesz leszólva.Addig jó amig nem.úgy van vele mint itt sokan,h egyszer élünk tok mindegy ki az van e valakije ramaszik.
"#10: mert ez a 18 éves kis porbafingó biztos nem lehet katasztrofális az ágyban."
Én mindkettőjükre értettem, hogy rosszul sikerül a dolog, akkor kellemetlen.
Egyszerűen arra utaltam, hogy nem szerencsés, ha az oktató-diák viszony és az alkalmi szexcimbora keveredik. Etikailag is aggályos egyébként, hiába 18 fölötti mindkét szereplő, ha efféle "függő" viszonyban állnak.
Ettől még azt csinálnak, amit akarnak, de én nem keverném a két dolgot.
"néha megpaskolja a combom" Az a baj, hogy láthatóan az oktatód sincs tisztában a helyzettel. Értelmes, normális ember nem kezd ki a diákjával, betegével, kuncsaftjával, üzlettársával, stb. Összeférhetetlen. Ha már nincs semmilyen hivatalos kapcsolat köztük, akkor szóba kerülhet, esetleg.
A digidugi meg pláne rossz ötlet egy tanárral... Szerintem felejtsd el, csak a bonyodalom és kellemetlenség egy nagyon bizonytalan, kósza orgazmusért.
Hagyjuk már ezt az erkölcsi szöveget! Ugyan mi erkölcstelen van két független ember flörtölésében? És egy autósiskolai oktatót ne hasonlítsunk már egy kuncsafti, üzlettársi, tanár-diák stb kapcsolathoz.
Kérdező, sztem ne törődj az idiótákkal, ez egyáltalán nem rib_@ncos. Ha szeretnéd, akkor hagyd magad ;)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!