Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a pasik, hogy én egész nap csak otthon ülök és azt várom, hogy mikor hív már el valahova?
Figyelt kérdés
Nem egyszer futottam bele ebbe az esetbe és már kezd nagyon bosszantani a dolog. Egyszerűen természetesnek veszik, hogy a nő az ül otthon és ugrik mint egy kiskutya, ha őkelme éppen úgy gondolja. Ne értsetek félre nem provokálni szeretnék és legfőképp nem általánosítani, nem gondolom, hogy minden egyes pasi ilyen, de hogy engem mindig ilyenekkel hoz össze a sors...Pár példa: előző nap, vagy aznap szól, hogy találkozhatnánk nekem meg már van programom ugyebár, vagy épp mondom, hogy másnap megyek ide vagy oda ja hát őt elhívták valahova és úgy gondolta mehetnék vele... Én ha találkozni szeretnék valakivel direkt szólok pár nappal előtte, hogy biztos jó legyen most én vagyok ennyire rosszul összerakva, csak én tartom úgy hogy ha az ember ezt fontosnak érzi akkor igen is tesz róla, hogy ilyenek ne következzenek be?2017. márc. 1. 23:22
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Lepontozni viszont nem én pontoztam le senkit sem, nem szokásom akármennyire is olyat ír valaki ami számomra nem tetszik.
2017. márc. 2. 00:47
12/13 anonim válasza:
Nézd, ha te a neked felajánlott közös programokat "ugráltatásnak" gondolod, akkor szólj minden pasasjelöltednek, hogy te a legmesszebbmenőkig ragaszkodsz az otthonsütizési és lustanaptartási jogodhoz.
És akkor nem lesznek ilyen gondjaid, mert senki nem fog hívni sehova.
13/13 anonim válasza:
Én is értem, miről beszélsz, ráadásul velem nem csak pasik csinálják ezt, hanem a barátnőim is. Nem arról van szó, hogy sorszámot kell húzni nálam egy találkozóért, de gyűlölöm, ha az utolsó pillanatban szólnak valamiért, sokkal jobb, ha előtte 1-2 nappal megbeszéljük a találkozót, mert akkor arra a napra biztos nem szervezek magamnak programot, és kényelmesen el is tudok készülni rá, nem kell kapkodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!