Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szál virágból állt az eddigi legnagyobb csokrod, amit kaptál valakitől? Első alkalomra 30 szál elég?
Nem kaptam soha.
Én örülnék a csokornak és az egy szálnak is.
Kije vagy neki? Ismerőstől ezt nem elbűvölőnek, hanem ijesztőnek és kényelmetlennek érezném.
A barátomtól azt hiszem 7 szál volt, amit legtöbbet kaptam, nagyon örültem neki, de mi már két éve együtt vagyunk. Ha harminc szálat venne, nem örülnék neki, szerintem a gesztus a lényeg, nem a csokor mérete. Ekkora csokor nekem már a páromtól is kellemetlen lenne. Ehy idegentől pedig ijesztő.
22/L
tegnap 21:11
Gyakorlatilag járunk, szóval mondhatni, hogy a fiúja vagyok.
19 szál, szülinapra, mivel ennyit töltöttem.
A 30 már sok, főleg csak úgy.
Első alkalomra túlzás. Amellett giccses is. Ha már első alkalomra 30 szálat viszel, mit viszel pl az egy-két éves évfordulóra? Egy egész kertészetet?
Én sem örülnék neki,ez olyan mintha ezzel kompenzálnál valamit,meg mintha megakarnál vásárolni. Ne a pénzzel megvehető dolgokkal akard lenyűgözni. Egy szál bőven elég.
100 szálas vörös rózsa csokor.. a munkahelyemre küldve..
Tudni kell rólam h nem szeretem a kliséket.. főleg a hollywoodi giccset... a fölösleges pénzkidobást meg egyenesen utálom.. ráadásul a kollégák rosszindulatú irigykedését is utálom, ami ilyenkor jön... sőt még annyira a vörös rózsa se a kedvencem, jobb szeretem a rózsaszínt, fehéret..
de azért nem mondom h nem dobbant egy nagyot a szívem amikor bemegyek és meglátom azt a sok rózsát :) az a látvány magáért beszél, és a bosszankodás helyett örültem neki akkor, nagyon :) azért még a mai napig eszembe jut mint kedves emlék..
de ehhez hozzájött h olyan emberkétől kaptam aki szereti a fényűzést.. és tőle valahogy el tudtam fogadni..
a férjemtől 25 szálasat kaptam egyszer, egy nagyon fontos napon, annak nagyon-nagyon örültem, jobban mint a 100 szálasnak.. de tőle 1 szálnak is örülök.. főleg ha csak úgy hétköznap "eszébe jutok". egy 100 szálas csokor annyira idegen lenne tőle, annyira "mű". mert ő olyan mint én, utálja a pénzszórást.. tőle egy 20 szálas csokor már az egészen extrém kategóriába esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!