Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit, ha közösségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit, ha közösségi oldalakon "kapcsolatban" van valaki?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömmel volt egy kis vitánk. Sokan írnak neki ismeretlenül, hogy randizni akarnak vele stb. Neki már elege van ebből. Mondtam, hogy törölje le magát vagy írja ki, hogy kapcsolatban van és akkor lehet nem írnak neki.

Erre közölte, hogy úristen azt nem lehet, mert akkor az ismerősei majd faggatják, hogy kivel van együtt, mert manapság, ha ezt valaki kiírja az már azt jelenti, hogy komoly a dolog.

Most úristen, ez ekkora nagy szám? Poénból nem lehet egy ilyet kiírni, nem tök mindegy? Lehet így abbamaradnának a kéretlen üzenetek, az meg nem mindegy, hogy ki mit gondol, hogy miért írta ki?

2010. máj. 9. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem is kinn van,hogy kapcsolatban, és nem vagyok kapcsolatban.. ez pont azért van, hogy a sok tajték ne zaklasson..

aki érdemleges számára, annak úgyis elmondaná,hogy jár valakivel..

2010. máj. 9. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Na én ezért nem vagyok rajta közösségi oldalakon. És egyetértek az előttem szólóval.
2010. máj. 9. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb embernek azért van kint hogy kapcsolatban, mert tényleg kapcsolatban van, de ettől függetlenül hasonló praktikákra is jó ha kiírja az ember. Egyébként meg a kéretlen üzenetekkel nem kell foglalkozni, ki kell törölni és kész.
2010. máj. 9. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is azért van kint a legtöbb embernek, mert tényleg kapcsolatban vannak. :)

De persze vannak, akik trükkösek (mellesleg igazuk van), és egyedülállóak.

2010. máj. 9. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan fontos dolog, de arra tényleg jó, hogy ne írjon mindenki rád. Pl barátomnak egy helyen nincs semmi kiírva, egy helyen régóta az van, hogy egyedülálló, de mégis aki ismeri mindenki tudja hogy van csaja, nekem pedig ki van írva, és az ismerőseim akik nem tudnak a barátomról, nem szoktak faggatni.
2010. máj. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!