Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, ha közösségi oldalakon "kapcsolatban" van valaki?
Egyik ismerősömmel volt egy kis vitánk. Sokan írnak neki ismeretlenül, hogy randizni akarnak vele stb. Neki már elege van ebből. Mondtam, hogy törölje le magát vagy írja ki, hogy kapcsolatban van és akkor lehet nem írnak neki.
Erre közölte, hogy úristen azt nem lehet, mert akkor az ismerősei majd faggatják, hogy kivel van együtt, mert manapság, ha ezt valaki kiírja az már azt jelenti, hogy komoly a dolog.
Most úristen, ez ekkora nagy szám? Poénból nem lehet egy ilyet kiírni, nem tök mindegy? Lehet így abbamaradnának a kéretlen üzenetek, az meg nem mindegy, hogy ki mit gondol, hogy miért írta ki?
nekem is kinn van,hogy kapcsolatban, és nem vagyok kapcsolatban.. ez pont azért van, hogy a sok tajték ne zaklasson..
aki érdemleges számára, annak úgyis elmondaná,hogy jár valakivel..
Szerintem is azért van kint a legtöbb embernek, mert tényleg kapcsolatban vannak. :)
De persze vannak, akik trükkösek (mellesleg igazuk van), és egyedülállóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!