Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a legjobb barátnőm egy "alfanőstény"?

Figyelt kérdés

Ha együtt lógunk és velünk van még pár ismerős is,akkor mindig mindenki a barátnőmmel foglalkozik. Nem tartom magam unalmasnak,beszélni is tudok elég sokat,de ha érzem hogy nem érdekli az embereket hogy mi van velem akkor nagyon hallgatag leszek és ilyenkor úgy érzem mintha csak egy árnyék lennék. A barátnőm harsány és gyakorlatilag kiprovokálja a figyelmet,ha mással nem akkor azzal hogy elkezd játékból verekedni vagy hasonlók.

Ha ő velem van akkor gyakorlatilag esélyem sincs a pasizásra,egyedül meg bátortalan vagyok odamenni egy sráchoz (a barátnőmnek sok fiú ismerőse van így vele könnyű új ismerősöket szerezni).

2010. máj. 9. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Nem értem.
2010. máj. 9. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
alfanőstény= közönséges?????
2010. máj. 9. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem alfanőstény=uralkodó jellem. tanulság: ne vele menj pasizni...
2010. máj. 9. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:

én értem a kérdést, és azt is,hogy milyen a barátnőd.

szerintem ne nagyon lógj vele.. mert ha mással pasizol be.. és jártok az pl.: xygézával, mert szerintem az ilyen "barátnők" veszik el a saját barátnőjük pasiját..

2010. máj. 9. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Az alfa-nőstény alatt a még nem ivarérett nőstények állnak, s őalattuk a már ivarérett nőstények.

Csak az alfa- nőstény szülhet kölyköket; ha egy másik szuka is vemhes lesz, akkor, az alfa nőstény addig „piszkálja” még elvetél. A kölykök világra jötte esetén, megöli a kicsiket, mivel a falka évente egy alomnál többet nem tud eltartani.

2010. máj. 9. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
gyóó utolsó asdS:D:SD::SD:
2010. máj. 9. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
ááááá
2010. máj. 9. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D:D
2010. máj. 9. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
nayo xD de mindenkinek leesett a leírtakból,hogy nála mit takar az alfa nőstény kifejezés :")
2010. máj. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!