Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti miért nem válaszoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti miért nem válaszoltok annak a férfinak a leveleire akit ti is akartok?

Figyelt kérdés

2017. febr. 28. 11:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9# Nem is annak Szólt aki válaszol (3)
2017. febr. 28. 12:18
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Taktikáztok.😊 Azt nem a nem válaszolással kell.Hány évesen vagytok?Nagyon el lehet taktikázni az ilyesmit.
2017. febr. 28. 12:20
 13/24 A kérdező kommentje:
Mit várnak ettől a taktikai módszertől?
2017. febr. 28. 12:24
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Hogy Velük marad a pasi.De először is,hogy mivel kéreti magát Te majd futsz utána,mint a kiskutya.De ha csak így tudnak maguk mellett tartani valakit,akkor az már regen rossz.(3)
2017. febr. 28. 12:29
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem válaszolok, mert csak leqrváznak.
2017. febr. 28. 12:46
 16/24 A kérdező kommentje:
Az ilyen nőnek önbizalom hiánya lehet.
2017. febr. 28. 12:53
 17/24 A kérdező kommentje:
Tapasztalatod szerint meddig szokták kéretni magukat?
2017. febr. 28. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Csak annak nem válaszolunk, akit nem akarunk. Sajnos vannak negatív tapasztalataim, beszélgettem olyan pasival is aki nekem egyáltalán nem jött be, és ezt közöltem is vele az elején. Továbbra is írogatott, én pedig jól-nevelten válaszolgattam neki. Végül pedig besértődött és elhordott mindenféle ronda felszínes k*rvának, mert másodszor is visszautasítottam. Aztán van az a fajta, aki megkérdezi hogy mégis mi a baj vele. Én kerülöm a témát, nem akarom megbántani, de kierőlteti belőlem a választ. Utána pedig megsértődik és szintén nekem esik. Ezért jobb inkább nem válaszolni.
2017. febr. 28. 13:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Azt én nem tudhatom nem tini vagyok,ezt majd ők megmondják.Csak sejtem, addig amig nem sírsz osszekuporodva a kisszobába,vagy már épp leszállnál róla h kelljen a lány,és akkor jelentkezik.Az óvodások meg érezd meg okos játéka.Egy időre célt érnek,csak az kevés lesz.
2017. febr. 28. 13:01
 20/24 anonim ***** válasza:
*húzd meg ereszd meg játéka
2017. febr. 28. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!