Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják hogy a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy a magyar nők a legszebbek, miközben nem szebbek egy más nemzetiségű nőnél?

Figyelt kérdés

Ezt a "magyar nők a legszebbek" dumát még külföldön is ismerik.

Pl USA-ban és a sztereotípiákkal ellentétben ott nincs sok kövér ember, legalábbis nincs több kövér mint itt. A nők se csúnyábbak mint itt.

Egyébként ők úgy tartják hogy az orosz nők nagyon szépek és vannak férfiak akik direkt orosz nők választanak.

2017. febr. 27. 15:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem azért a legszebbek erős túlzás. Sok külföldi mondja a magyarokra, hogy szépek de ugyanakkor el vagyunk könyvelve k.rváknak. Vannak külföldi barátaim (olaszok, indiaiak, amerikaiak, angolok) és mind egytől egyig ezt állítja a magyar nőkről. Ilyenkor nem győzöm magunkat védeni, mert igaz h sok magyar nő megy ki külföldre, de csak azért mert ott jobban keresnek ezzel a szakmával. :D
2017. febr. 27. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon régen dolgoztam egy cipőboltban, amit egy kinai pár nyitott. A feleség jófej volt, egyszer megkérdeztük, miért pont ebbe az országba jöttek. Azt mondta, a férj választotta, mert állítólag az itteni nők híresek a nagy mellméretükről..
2017. febr. 27. 17:04
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
Hát a legtöbb kínai nőhöz képest nagy cicink van :DDDDDDDDD
2017. febr. 27. 17:05
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Rengeteg külföldi ismerősöm van, rengeteg külföldön dolgozó magyar ismerősöm van. Egyikük sem mondott ilyet. A többségüktől azt hallottam vissza, hogy a magyar lányok a legfelszínesebbek.

Itthon hallom csak azt a vicces önámítást, hogy a legszebbek.

2017. febr. 27. 19:35
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg a többi nemzet is ezt mondja a saját nőire.

Még ha valójában nem is igaz, akkor is mindenképp pozitívabb, aki így gondolkozik, mint az, aki csak siránkozik, hogy nálunk minden sz*r.

2017. febr. 27. 20:08
 16/19 anonim ***** válasza:
14%

Pedig ez az igazság,itt keleten vannak a legszebb nők,főleg ukránok és ruszkik azok talán szebbek nálunk.

De nyugaton fújjjjjj,hát sokszor voltam kint szoktam is menni,de egy ujjammal meg tudom számolni hány dekoratív szexy nőt látni.

Itthon egy belvárosi szórakozóhelyen 1 perc alatt ha nem látok 10 fullos csajt akkor egyet sem.

Itthon tudják mitől döglik légy,tudják mi kell ahhoz,hogy egy férfinak kelljenek,igényesek,ki akarják magukból hozni a maximumot.

Nyugaton megy a hátizsákos,tornacipős,kötött pulcsis megjelenés,hajuk idétlen,alakjuk mint amit összehánytak,nézzél szét itthon vannak itt dagadtak persze de azért sok csinos fullos nő is van,igaz őket bárki nem kaphatja meg.

A keleti lányok tudják hogyan kell egy pasit befűzni,tudnak öltözködni szexyn,edzenek,odafigyelnek magukra,hajuk gyönyörű hosszú és ápolt nagyon adnak magukra.

Nyugaton belesz..rnak,brit nők például a hideg ráz ki zsírmalacok.

Szerinted miért ide jönnek nyugati pasik csajozni miért szeretik a kelet európai nőket?

Nem véletlenül.

2017. febr. 27. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem az a jellemző. hogy egy szép magyar nő szebb lenne egy szép francia, vagy holland nőnél.

Hanem az, hogy Magyarországon az utcán sétálva sokkal több szép nőt látsz, mint Franciaországban, vagy Hollandiában.

2017. febr. 27. 22:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Voltam Oroszországban, semmivel sincs több szép nő, mint itthon. Vannak csinosak, helyesek, de inkább számít, hogy könnyen kaphatóak bármire. Ugyanez igaz az ukránokra, magyarokra is (sajnos). Egy brit, francia vagy német nőt te nem fogsz két mondat után megdönteni. Más kérdés, hogy bennszülöttekkel ezekben a nációkban már összefutni is nehéz...

Az USA meg dugig van dagadtakkal, ez statisztika. Nem a sportösztöndíjas egyetemeken meg a biciklis paradicsom nyugati parton kell nézelődni, hanem a pampákon ahol egész családok élnek fejenként 150+ kilósan 15 és 75 év között. Más kérdés, hogy már behoztuk lassan őket statisztikailag, és kezd nálunk is megjelenni az eddig szinte ismeretlen, "amerikai" extrém morbid elhízás, amikor az elhízott egyén minimum kétszerese az ideális súlyának. Ez eddig nem volt annyira gyakori, de most már találkozni 200 kilósokkal.

2017. febr. 28. 06:31
 19/19 anonim ***** válasza:
39%
Brit,francia,német nõt azt lehet nem fogsz de egyik rondàbb mint a màsik,maxmimum hànyingert vàltanànak ki.
2017. febr. 28. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!