Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél nem számít az ápoltság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél nem számít az ápoltság?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki igénytelen, büdös, piszkosak a körmei, nem ad magára, és ezzel a férfival láttam flörtölgetni egy szép, ápolt nőt, biztos dugás is volt, a nő már olyanokat játszott, hogy a seggét nyomta a férfi farkához...

Több ilyen esettel is szembesültem már, hogy szép, ápolt nő, igénytelen férfiakkal van.

2017. febr. 27. 15:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Nyilvan, azert pattogsz nehany no miatt. Hiheto.
2017. febr. 27. 16:13
 12/42 A kérdező kommentje:

Attól, hogy cigány, még lehet ápolt. Ez szimpla rasszizmus volt.

Hányszor írjam le, hogy nem néhány nő?

2017. febr. 27. 16:16
 13/42 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező!

Akkor is veled van baj, ezek szerint, mert rossz nőket nézel ki, vagy az ismerőseidnek és neked is, csak erre van igényetek...

Egyébként meg, tényleg az irigység árad a szavaidból...

A nők többségének,pedig, igen is számít, az ápoltság!

2017. febr. 27. 16:19
 14/42 anonim ***** válasza:
Hát, úgy látszik nem mindenkinek számít, de szerintem a legtöbb nőnek (magamat is beleértve) az egyik legfontosabb dolog. Volt egy férfi aki nagyon tetszett, de amikor közel hajolt hozzám, megéreztem a leheletén, hogy nemrég dohányzott és evett. Alább hagyott a kezdeti lelkesedésem, hogy úgy mondjam.
2017. febr. 27. 16:21
 15/42 anonim ***** válasza:

Jo, akkor nok ezermilliardjainak tapasztaltad, ez esetben nem tudom, az en parom nem budos es igenytelen, maximum munka utan este, de altalaban lezuhanyzik.

Ezek szerint mi vagyunk a 0,0000001%. :(

2017. febr. 27. 16:23
 16/42 A kérdező kommentje:
Érzek irigységet, vagy nem, az mindegy. Tényeket írok, nem hazudok, nem túlzok.
2017. febr. 27. 16:24
 17/42 anonim ***** válasza:
75%
Én inkább jönnék össze egy kevésbé tip-top pasival, mint egy olyan gyökérrel, mint a kérdező. Az előbbit talán rá lehet venni egy-két dologra, de hogy az utóbbit műveltebbé tegyem, nyilván nem fog menni.
2017. febr. 27. 16:28
 18/42 A kérdező kommentje:

Félre értesz, ezeket nőket nem kinézem, hanem szembesülök velük a mindennapokban.

2017. febr. 27. 16:28
 19/42 A kérdező kommentje:
Inkább lennék ápoltan műveletlen, mint művelten ápolatlan. :)
2017. febr. 27. 16:32
 20/42 anonim ***** válasza:
Ebbol is latszik, hogy ostoba vagy :D
2017. febr. 27. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!