Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél nem számít az ápoltság?
Van egy férfi, aki igénytelen, büdös, piszkosak a körmei, nem ad magára, és ezzel a férfival láttam flörtölgetni egy szép, ápolt nőt, biztos dugás is volt, a nő már olyanokat játszott, hogy a seggét nyomta a férfi farkához...
Több ilyen esettel is szembesültem már, hogy szép, ápolt nő, igénytelen férfiakkal van.
Attól, hogy cigány, még lehet ápolt. Ez szimpla rasszizmus volt.
Hányszor írjam le, hogy nem néhány nő?
Kérdező!
Akkor is veled van baj, ezek szerint, mert rossz nőket nézel ki, vagy az ismerőseidnek és neked is, csak erre van igényetek...
Egyébként meg, tényleg az irigység árad a szavaidból...
A nők többségének,pedig, igen is számít, az ápoltság!
Jo, akkor nok ezermilliardjainak tapasztaltad, ez esetben nem tudom, az en parom nem budos es igenytelen, maximum munka utan este, de altalaban lezuhanyzik.
Ezek szerint mi vagyunk a 0,0000001%. :(
Félre értesz, ezeket nőket nem kinézem, hanem szembesülök velük a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!