Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít, hogy milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít, hogy milyen egy lány körme?

Figyelt kérdés
Pl. nekem sokáig rövid, egyszínű műkörmöm volt, de most leszedettem, és csak természetesek, teljesen lereszelve.

2015. febr. 28. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem számít
2015. febr. 28. 21:23
 2/3 Bino ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha nem csináltatod meg a körmeidet, csak gombás, koszos stb. Ne legyen. Pont úgy, ahogy a fiúktól sem várod el, hogy ha ránézel akkor ki legyen festve a körme, de azt elvárod hogy tiszta legyen és egészseges mindenhol.
2015. febr. 28. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más tetszik. Nekem pl a természetes lakkozatlan hosszúra megnövesztett tetszik.

25F

2015. márc. 3. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!