Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockáztatnátok, ha az eszetek mást mond?
Az a helyzet, hogy 2 hónapja barátom van és nagyon jól megvagyunk, bármit megtenne értem, nagyon szeret, olyan ember, akivel lehet hosszútávra tervezni :) Értelmes, nagyon rendes és tisztességes, jól néz ki, jó munkája és végzettsége van...egyszerűen olyan, akit el tudnék képzelni bármikor magam mellett. Még nem vagyok szerelmes, mert nálam ez hosszabb folyamat, de már kezdek az lenni.
Viszont felbukkant az a srác, akibe előtte fél évig bele voltam zúgva(randiztunk párszor és lefeküdtünk, de nem jártunk, mert akkor egyikünk sem akart kapcsolatot, viszont én utána sajnos belezúgtam), és most találkozóra hívott. Ő olyan ember, akinek eddig nem volt hosszútávú kapcsolata, csak alkalmik és tudom, hogy soha annyi mindent, de talán még huszadannyit sem tenne meg értem, amit a párom megtesz/megtett. Az eszemmel tudom, hogy nem kéne találkoznom vele, mert a barátom kisujjáig sem ér fel. De mégis felkavarodtak most az érzéseim... Szerintetek mit tegyek? Hallgassak az eszemre inkább és hagyjam őt? Félreértés ne essék, megcsalni semmiképpen nem fogom a párom.
20L
Őszinte leszek.....a Te korodban én azt csinálnám amit a szívem diktál még akkor is ha pofára esel közben. A saját tapasztalataid mindig többet érnek mint a külsős barátoktól hallott intelmek, ha belevágsz és meg sem jön össze akkor a lelked nyugodt lesz, mert megpróbáltad...még akkor is ha nem jön össze.
Amit az első srácról írtál az mind szép és jó, ha 30 éves lennél el is fogadnám, de normális körülmények között a vonzalom azonnal jelentkezik és nem hónapok alatt alakul ki. Nem vagy szerelmes abba a srácba, a körülmények lehetnek megfelelőek, de a személye alapvetően nem vonz Téged.
Könnyen előfordulhat, hogy az exed tekintve inkább Te vonzódsz hozzá mint viszont így Ő a kapcsolat haszonélvezője, míg a mostani kapcsolatodba egyértelműen Te vagy a kezdeményezett és igazából ez az ami elbizonytalanít. Jelen esetben nem kell sok energiát belefektetned a kapcsolatba mert a partnered megteszi helyetted, a másik kapcsolatba ez valószínűleg máshogy lenne, ezt be kell vállalnod.
39F
Én nem hagynám el azt aki mindent megtenne értem, főleg, úgy, hogy teljes mértékben olyan pasi akit el tudnék magam mellett képzelni, viszont én nem is gondolkoznék más pasiban.
Te már megtetted és más fiú iránt (is) táplálsz érzéseket. Válaszd a második pasit, aztán valószínűleg úgyis koppansz egy nagyot mert ő semmit nem tenne érted és akkor majd rájössz, hogy legközelebb nem dobod el az értékes embereket.
23L
20 éves vagy, szerintem korai még "megalkudnod" valakivel csak mert rendes, megbízható ember.
A mostani barátodat nem szereted, kár rabolni mindkettőtök idejét.
A másik srác viszont felkavart benned valamit. Mi van akkor ha rövid ideig érzitek magatokat csak jól?
Fiatal vagy, miért kell mindenáron kapcsolatban lenni? Ha lapátra tesz ez a srác lehet egyedül leszel egy darabig de majd jön más.
#13 nem félek az egyedülléttől, szeretek szingli lenni, ezelőtt több mint 1 évig az voltam. Annyi gyökér pasit ismertem meg azidő alatt, hogy képtelen lennék egy ilyen értékes férfit eldobni. A szerelem, akármilyen hihetetlen, nálam sosem jelentkezik első látásra, vonzalom van, de szerelmes csak óvatosan, fokozatosan leszek :) Szerintem ezzel sokan így vannak.
Természetesen ha pár hónap múlva sem lennék szerelmes, akkor tovább kell lépni, de 2 hónap után ez elég elhamarkodott lenne.
Senki sem akar Neked rosszat.....
A régi nagy szerelmed lehet egy gyökér ember, de valami miatt mégis vonzódsz hozzá, hiszen lefeküdtél vele, és állítólag belezúgtál. Gondolom rendkívül rosszul bánhatott Veled ha belezúgtál.
Aztán jött az új srác, aki bizonyos dolgokban sokkal jobb pasi mint az Ex, de az agyadat és a gondolataidat nem sikerült még meghódítania.
A másik pasiba mennyi idő alatt zúgtál bele? Mit tett azért hogy meghódítson? Nem érzed azt, hogy elég volt odaállni a eléd minden hibájával és mégis elfogadtad? Ezt nevezik vonzalomnak, amikor nem az észérvek dominálnak hanem az érzéseid, ez nem hónapok kérdése.
Amire Te gondolsz, aminek kell néhány hét, esetleg hónap, az a bizalom, hogy feltétel nélkül szeress, addig működik a biztonsági reflex és egy adag előítéletesség.
39F
#3...#5 igazuk van!!!!
ha kockáztatsz elárulod a jelenlegi parodat, az ő helyében rad se néznek :( ugye nem ezt akarod? Neked hogy esne ez?
Szerintem elég okos vagy ahoz hogy dönts, nem éri meg elmenni , találkozni vele, csak arra kellenel neki. :( és utánna....?
Szerintem tedd össze a két kezed és örülök hogy normális barátod van ki nem bánt, dolgozik, szeret és építi a jövőjét veled, remelem jól döntesz.
Bár szerintem találkozni fogsz vele :( attól fug hogy van e benned tartás, és erős vagy e ott bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!