Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ütöttetek már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ütöttetek már meg fiút haragból?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 16:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Én nem tűröm el, hogy megüssön a barátom, de más se. Éppen ezért én sem ütöm meg őt. Szerintem ha nekiáll valaki csapkodni, az csak a tehetetlenség jelen. Néha mondjuk nálam is csattan 1-2 pofon, de csak vicc szinten.

20L

2010. máj. 26. 08:50
 22/30 anonim ***** válasza:

én kaptam egy nagy pofont a csajomtól tegnap előtt mert rámásztam.(nem szó szerint)XD

megérdemeltem.

2010. máj. 26. 09:28
 23/30 anonim ***** válasza:
12/f
2010. máj. 26. 09:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Lány létemre én is szánalmasnak tartom az olyan válaszokat, hogy "persze :D" meg társaik. Miért olyan természetes, hogy megüthetsz valakit azért mert puncid van? (nem a viccelődős pofonokra gondolok) A pofon az egyik legnagyobb megalázás, amit csak elkövethetsz valaki ellen, és szerintem ehhez senkinek semmi joga nemtől függetlenül! Vagy aki rendszeresen pofozkodik az ne vegye olyan természetesnek, hogy ő egyszer sem kapja vissza. Inkább használjátok az agyatokat és a szátokat konfliktusok kezelésére! Tényleg a gyenge és tehetetlen ember eszköze a pofon.

Egyébként igen, életmben egyetlen egyszer előfordult. Mikor a volt barátom egy buliban nekem esett és elkezdett hihetetlen gusztustalanul ócsárolni engem és a jelenlegi párom is. (Amúgy ő szakított) Amiket akkor mondott nekem, azt senki nem tűrte volna pofon nélkül, és akkor ez a stílus már egy hónapja jött tőle folyamatosan.

21/L

2010. máj. 26. 10:48
 25/30 anonim ***** válasza:
Igen, azért mert nem cigiztem és egy jó nagy slukk cigit belefújt az arcomba! elég kellemetlen volt...
2010. máj. 26. 11:55
 26/30 anonim ***** válasza:

engem letapiztak egy buliban,(nem provokáltam ki) hiába mondtam a srácnak, hogy hagyjon békén, nem hagyta abba, aztán elkezdtem lökdösni, azt biztatásnak vette, nem volt más választásom, kapott egy nagy pofont és egy tökönrúgást.

nem érzem, hogy meg kellett volna bánnom:D

21/L

2010. máj. 26. 13:44
 27/30 anonim ***** válasza:
nem,de nem is fogok
2010. máj. 26. 14:18
 28/30 anonim ***** válasza:
igen
2010. máj. 26. 15:07
 29/30 anonim válasza:
igen az uncsimat...es a legurvabb az egeszben h vissza utott...
2010. máj. 26. 15:11
 30/30 anonim ***** válasza:
Nos, ebben az osztályban mindennaposak a verekedések (persze nem olyan durvák), úgyhogy ja, és ők is engem. De nem zavar, mert nem győztek le.XD
2011. márc. 5. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!