Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségének miért a vékony nők jönnek be?
Szerintem nem szabad ennyi energiát pazarolnunk arra, hogy a súlyunk miatt érezzük rosszul magukat.
Teljesen mindegy, hogy (egészséges keretek között) mennyi kiló vagy, a lényeg, hogy te jól érezd magad. A férfiaknak nehéz megfelelni, mindenki ízlésének egyszerre pedig lehetetlen. A lényeg az, hogy te jól érezd magad a bőrödben és ha te jól érzed magad az kihat az életed többi területére is.
Én a másik véglet vagyok 168/48, persze siránkozhatnék az ilyen kommentek után, hogy "a kutyák játszanak csonttal" de lenn értelme? :) Mindenkinek senki sem tetszhet.
Én 165/47kg vagyok kb, és vékonynak tartanak, azt mondják hogy hízzak 5-6 kg-t. Szerintem 55 kg-san pont jó lennél de most se lehetsz vészes :)
24L
25#
Nekem egyáltalán nem jönnek be az izmos pasik
Na látod, nekem meg bejönnek az ENYHÉN duci nők.
Egy haverom meg dagadt csaj fétises.
Nincs 2 egyforma ember.
jajj, ez a magasság súly korreláció..
Na, én meg 163 centi ÉS 77 kiló vagyok- ami elsőre rohadt soknak tűnik, de mindig jól meg is lepődik mindenki, amikor megmondom, hány kiló vagyok.
A titook a zsír-izom arány.
Futok és crossfitezem, emellé alapból homokóra alkatom van. ( értsd: az elméleti 15 kiló feleslegből 8at a melleim(D kosaras.), 8-at az izom tesz ki)
A férfiaknak többnyire nincs velem gondjuk- kivéve, akiknek a magas vékony/ magas husi lányok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!