Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkeserítő a férfiak hozzáállá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeserítő a férfiak hozzáállása a nőkhöz. Miért csak egy bizonyos réteget vesznek észre?

Figyelt kérdés

Az oldalon megszólaló férfiak 90%-a azt hajtogatja, hogy a normális nők mind foglaltak, egyébként is nőhiány van, még a rusnyáknak is Brad Pitt kell, de válogathatnak is, mert minden nőre mindig egy tucat férfi hajt.

Én úgy látom a környezetemben, hogy nagyon sok rendes, normális lány évek óta egyedül van, nem is nagyon érdeklődik irántuk senki. Sorban állást egyáltalán nem láttam még a lányok többségénél. Messze nem kell tökéletesnek lenni, ha egy férfi ápolt és van valami elképzelése a jövőjéről, viszonylag életre való (tehát nem kell mindent a feneke alá tolni és megoldani helyette), akkor már lehet esélye, de a nemlétező választék miatt ez az igény is soknak látszik.

Lassan már élőben sincs kedvem ismerkedni, mert tartok tőle, hogy olyanokkal akadok össze, mint akik az oldalon hajtogatják ezeket, vagy még rosszabbakat (a nők csak a pénzre mennek, csak eltartatni akarják magukat, közben csalnak össze-vissza, stb.).

2017. febr. 24. 18:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
47%
Én azt írtam,hogy átlagos külső, ami átlagos arcot ás testalkatot takar, ezért tör ki tömeg verekedés. A bálna segg,hogy a te szavaiddal éljek, nem esik ebbe a kategóriába. Bár egy bálna seggel is hamarabb lesz barátod,mint nekem átlagos fejjel barátnőm, ez is tény.
2017. febr. 24. 20:54
 22/41 anonim ***** válasza:
42%

Te most komolyan besértődtél,azon amit írtam?Tudtam hogy a 1 oldalasan kellett volna fejtegetnem a véleményem.

Az a baj, hogy egymást szidjátok.A nő ilyen,a nő csak a pénzre megy,kocsi, lakás, egzisztencia,csak az elvárás, a hiszti, a parancsolgatás(egyre több van sajnos),a nők részéről pedig a pasi ilyen-olyan,bunkó,csak du..gni akar stb, és persze aztán meg ez van amit most te is írsz.Durci a semmin.

Én megértem ha egy pasinak ez és ez a típus jön be,én mondjuk neki nem. Ez van,nem nagy ügy. Van olyan is hogy neki teszem, ő nekem nem. Ez van. Ahelyett hogy mindenki arra törekedne hogy pozitívan álljon hozzá, nekiáltok egymást kritizálni, miközben alap helyzetben férfi és nőnek megtalálni kéne egymást,nem azt mondani, hogy na lefogyok aztán elküldöm az összeset a sunyiba mert az összes férfi szemét, és már utálom őket. Ugyan ez szinte férfi részről fordítva.

Eszedbe sem jut, hogy nem volt köztetek meg valami, hogy hiányzott valami,vagy legalább is ő nem érzett semmi vibrálást köztetek? És nem azért mert azt gondolta, hogy nem nézel ki jól, hanem csak mert nem. Megesik,két ember találkozik, és semmi közük egymáshoz. Ennyi.

Most ebből ne csináljunk már ekkora felhajtást.

Női szemmel egyetértek e kérdezővel, de egyetértek sajnos a férfiakkal is. Majd ha eljön az ideje akkor a 90% talál magának párt mind két részről.Mint ahogy előbb is említettem, ahogy a hajléktalannak, a bunkó nőnek, egos pasinak, duci nőnek, nem túl szép férfinak(még akár gyöngyörű nő is)nem túl szép nőnek(ez is relativ) akad valaki akinek a legszebb. Hatezer évig is veszekedhetnek a férfiak és nők egymással, de semmi értelme.

2017. febr. 24. 20:58
 23/41 anonim ***** válasza:
34%
Ja és kívül-belül,mert nem csak a külsőségekről írogattam itt az előbb.
2017. febr. 24. 21:02
 24/41 A legrosszabb ***** válasza:
23%
A nők hozzáállása a férfiakhoz az igazán elkeserítő, nem a férfiaké a nőkhöz.
2017. febr. 24. 21:18
 25/41 anonim ***** válasza:
51%
Jól van akkor szivassátok magatok.
2017. febr. 24. 21:19
 26/41 A legrosszabb ***** válasza:
23%
#25: Írj inkább regényt arról, mekkora mocskok vagytok.
2017. febr. 24. 21:21
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked ez kell. Tudok arról is nyugi.:) De ha nem tudod értelmezni a soraimat akkor sajnálom. Élj így akkor durcizva.
2017. febr. 24. 21:22
 28/41 A legrosszabb ***** válasza:
47%
#27: Nyugi, van még annyi sütnivalóm, hogy egy-két összetett mondatot értelmezni tudjak. No offense, pls. Azon akadtam ki, hogy szerinted nekünk CSAK EZ A TÍPUS JÖN BE. Hát rohadtul nem. Ezeket KERÜLJÜK! Azt nem fogod soha megérteni és elfogadni, hogy a nők kizárólag a faszik legjobb 10%-a nedvesedik be külsőre az idióta ideáltámasztás miatt, miközben a faszik a nők legalább 60-70%-át abszolút barátnőesélyes nőnek tartja, mert sokkal szélesebb skálán mozog a tűréshatárunk. Nektek miért nem? Na? Ilyenkor mi van? Ti, nők soha nem fogjátok ezt megérteni.
2017. febr. 24. 21:30
 29/41 anonim ***** válasza:
36%
28:Nem hiszem hogy tudsz mondatot értelmezni, mert a férfi és női oldal mellé sem álltam ki.Olyan megingathatatlanul,megkeseredetten utálsz magad körül minden nőt, hogy neked aztán évekig is lehetne magyarázni. Én meg nem fogom egy csepp energiámat sem arra pazarolni ami felesleges.
2017. febr. 24. 21:35
 30/41 A legrosszabb ***** válasza:
35%
#29: Akkor ne pazarolj! Akkor ne írj! Csak éppen soha semmivel nem tudtátok eddig sem alátámasztani a férfiak panaszkodásának okaira való magyarázatokat. Mindig is kimerült a magyarázat a "ne általánosíts" közröhejjel.
2017. febr. 24. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!