Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent egy fiú szájából h "kedves lány vagy"?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Segits és énis segitek :D privibe
első válaszoló kérdésére nem tok mit mondani mer nem is értem h most ebből mi akar lenni:D
a szituáció meg úgy zajlott, h ezt a volt pasimnak mondta aztán elmesélte nekem is h ezt mondta neki..szal akkor ezt lehet h csak azér mondta neki h megnyugodjon és közbe nem is ezt gondolja?:D
hee?? nekem ez magas...a volt pasidnak mondta valaki hogy kedves lány vagy?? ( az utolsó kommented alapján ez jön le)
vagy ha nem (valószinűleg nem), akkor leirnád érthetőbben hogy ki hogyan kinek mit mondott???
gondoltam h nem fogjátok érteni:D
szal egy srác akivel elég jóban vagyunk és párszor már majdnem összeisjöttünk de mégsem(mind1 az egy másik történet:D) nah szal ez a srác összefutott a volt pasimmal szerencsétlen okok miatt ismerik egymást és a srác mondta a volt pasimnak h nem jöttünk össze és nem is tudja h összefogunk-e mert én egy kedves lány vok de nem tudja még mi lesz..
és ezt nekem a srác elmesélte szal nem mástol hallottam vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!