Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől ilyen nagy igényüek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ilyen nagy igényüek a mai fiatal lányok? Viszonozni csak a szexel képesek.

Figyelt kérdés
Úgy értem legyen kocsi, lakás, pénz a pasinál. De ők nemhogy dolgozni de még főzni se tudnak. Ez igy fer? Lassan 5 éve nincs senkim ezek miatt. (Mármint van minden ès adok is szivesen de amikor rájövök hogy csak ez èrdekli, engem ő tovább már nem)
2017. febr. 24. 08:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Budapesten meg plane nem ertem akkor. En is budapesti vagyok es mint irtam, nem nagyon ismerek naplopo lusta lanyokat. Azt gondoltam volna, valami kisvarosban elsz ahol nincs eleg munka. Ha egyetemistakkal ismerkedsz, ok lehet nem dolgoznak meg, viszont tanulnak ami meg kb egyenerteku a munkaval. De olyat en nem ismerek 20 ev felett aki se nem tanul, se nem dolgozik, csak alszik egesz nap :D
2017. febr. 24. 10:52
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

Én elég sok 'pénzes' lányt,nőt ismerek.

Én pl külön lakom,egyedűl nevelem a lanyom. Megvan mindenünk. Van kocsim,kutyám stb.

És igen elvárom h egy pasi önálló legyen,legyen kocsija. Adok a külsömre őis adjon...

Nem birnék othon csak ugy eltartotként.

Fözni is tudok,bár nem kell hozzá éretségi. Elvarom h a pasim is fözzön néha,mosogasson stb,evvel se volt meg gond soha.

Több okbol se lennék eltartott.

És azért nagy igényűek mert megtehetik,van rájuk kereslet.

Azt meg ne magyarazd be h csak ilyen nőket fogsz ki,ezért csak ilyen nők vannak.

A kocsmába meg nem a nagyobb jatter mosolygok meg vagyok kedves,hanem mert ez a dolgom. Heti egy napot vagyok kocsmába kisegítő,ismerem őket,a legtöbb 5ft viszajáróért tartja a markat,mégis kedves vagyok vele.

n25

2017. febr. 24. 10:56
 13/22 A kérdező kommentje:

12#

A kocsmába kisegítessz ès azèrt moaolyogsz mert ez a dolgod ( tehát a fizetèsedèrt ill h megmaradjon a munkád ergo pénzért, ezt nem kell szépíteni) amúgy rád pont nem vonatkozik a kérdés mert tisztességgel dolgozol a pénzért. Kivételek erösitik a szabàlyt. Ettől még nem változik a véleményem. Engem a kivételek kerülnek nagy ívben.

2017. febr. 24. 11:33
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Vagy te kerulod a kiveteleket.

Gondolom elobb nezed a kulsot es utana minden mast. A gazdag, jomodu p*csakat eloszor a szuleik tartjak el, utana a hulyebb pasik.

2017. febr. 24. 11:42
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

Én egy ilyen lányt se ismerek.

Minden 18 és nyugdíjkorhatár közötti lány/nő ismerősöm dolgozik és/vagy tanul (utóbbi esetben nyilván azért, hogy majd dolgozhasson). Még az egyetlen ismerősöm, akit "eltart" a férje, ő is minden áldott nap megy és segít a férje vállalkozásában (tehát dolgozik, csak nincs bejelentve meg külön azért fizut se kap), meg néha dolgozgat a saját szakmájában.

A sütés-főzés meg hatalmas divat az ismerőseim között, facebookon a csapból is az folyik, hogy ki milyen sütit sütött, milyen ebédet főzött, osztogatják a tasty meg hasonló oldalak videóit, hogy ki kell próbálni.

Én pl imádok sütni (főzni nem kifejezetten imádok, de kellemes időtöltésnek tartom), tanulok, mellette "dolgozok" (nyáron rendes munka, szorgalmi időszakban szakmai gyakorlat), ráadásul létezek, és házas se vagyok (bár kapcsolatom van), a páromnak ugyan van autója, mert a munkájához muszáj, de ezt nem tudtam, mikor összejöttem vele, mert akkor még kb 3 hónapig lakatosnál volt az autó, nem láttam még soha, csak mikor már hónapok óta együtt voltunk. Lakásra természetesen van igényem, de olyan formában, hogy a pasi legyen hajlandó rá, hogy EGYÜTT megdolgozzunk érte, és közösen vegyünk egyet majd. Nem hinném, hogy ez olyan extrém igény.

Cserébe meg nem (csak) szexet tudok nyújtani :D

Ja, lehet, hogy nem a plázap..ák között kéne nézelődni? Ohh, én kérek elnézést.

2017. febr. 24. 12:16
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

"Azt sem értem a kommentedben, hogy a pultos lány kedves (igen a nagyobb jatt reményében ( megint a pénz))"

Na ide figyelj! Nem azért vagyok kedves a vevőkkel, hogy jattom legyen, hanem azért mert annak kell lennem a górék utasítása szerint.

Elhiszed, hogy legtöbbször az emberek többségét elküldeném a jó büdös ....-ba?

Te is nagy általánosítás huszár vagy látom, eszedbe nem jutna, hogy nem kéne, de ha a férfiakról mond valaki általánosítást, akkor egyből lázadtok, ugye vagy ugye?

U.i.: tudok főzni, méghozzá ritka jól. Puszi!

2017. febr. 24. 12:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Én tudok főzni,mégis volt,hogy majdnem 2 évig szingli voltam,mert nem mertem megbízni a férfiakban.Szerencsére már találtam valakit,akivel lehet,hosszú távon együtt maradunk.

23/N

2017. febr. 24. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, te hol a fenében fogsz ki ilyen lányokat? Én az egyetem elvégzése óta dolgozom, mindig eltartottam magam, és bár nem vagyok egy fenomén a konyhában, tudok főzni ezt azt. És egyik nőismerősöm sincs "eltartva" kivéve azt az időszakot amíg gyesen van a babával, de akkor ugye az ő dolga a csecsemő gondozása, tehát az is "munka". Áruld már el, milyen ri.bancokat szedsz te fel, hogy nincs munkája és belemegy hogy eltartsd? Mi lenne, ha nem a plázacicák között keresgélnél? Komolyan, még sosem találkoztam ilyen nővel, pláne nem Budapesten, ahol munkalehetőség is van.
2017. febr. 24. 13:09
 19/22 anonim ***** válasza:
1es voltam igazából arra akartam célozni hogy az élet mindig kárpótol valamivel hidd el ha valahol nagyon jót kapsz az diszhamónikus lenne annélkül hogy kicsit lent lennél sajnálom de erre céloztam a múltkor írta itt gyakon valaki hogy ő mindenben a legjobb kb naponta edz egyetemre jár jóképű stb.. de miért nincs barátnője erre valaki írta hogy mert nem fér bele az idejébe hogy legyen de nem csak az idejébe hanem ha te vagy a császár mindenhol akkor hol töltődsz? válaszd azokat a dolgokat amik a legfontosabbak a számodra és koncentrálj arra
2017. febr. 24. 19:12
 20/22 anonim ***** válasza:
valszeg olyan jó szexet kaptál amit kevesen hehe:)
2017. febr. 24. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!