Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek el a problémáim elől, vagy maradjak és oldjam meg?
26 éves vagyok, 2 hónapja élek egyedül egy számomra új városban ahová anno közösen az akkori barátnőmmel költöztem. A kapcsolatnak vége, én itt maradtam. Egyenlőre.
Jó munkahelyem van (legalábbis a környékhez képest), saját iroda, nettó 170 ezer.
A gáz az, hogy kisváros. Nem ismerek senkit szinte, jobb híján egyedül ülök be ide oda. Járok edzeni, uszodába, bulikba, tehát kimozdulok, és próbálom fejleszteni a társasági életem.
De kezd megfogalmazódni bennem, hogy ez így totál magányosan nem biztos hogy jó. Kezdek depressziós lenni.
Agyalok erősen, külföldben, mert ott bár lehet ugyanez lenne, vagy még rosszabb a körülmények (pl együtt élni 3 sráccal, legalábbis kezdetben) de dupla ennyi pénzem lehetne.
Vagy a másik Pestre felköltözni.
Ismerősöm ajánlott egy havi 220 nettó körüli munkahelyet, gyártósor, 3 műszak. Igen visszalépés minőségben, de előrelépés pénzben. Pesten igaz nem bérelek havi 30 ezerért lakást, de még szobát se, szóval ott sem maradna több a zsebembe, de cserébe hatalmas ismerkedési-és szórakozási lehetőségek lennének előttem.
Ebbena városban mintha kihaltak volna a korban hozzám illő lányok.
Elképesztő undor, hogy bemegyek egy "nívósnak" mondott pub-ba (drága is) és 30 srác "osztozik" a két csajon.
Kemény felállás. Csoda hogy elmegy a kedvem.
3.5 év aktív logisztikai/járműpark kezelői tapasztalatom van, ám végzettségem csak érettségi. Alap német nyelvtudással.
Szóval önmagában ez így nulla, hogy Pesten elhelyezkedjek benne minimum nettó 200 ért. Ezért írtam a gyártósori melót.
Ti mit tennétek? Totál tanácstalan vagyok. A családom sem tud állást foglalni, kb rám bízzák, hogy az én életem, döntsem el mit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!