Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejövök egy pasival és kérdi hogy mit szoktam csinálni a szabadidőmbe mit mondjak mert nincs semmi hobbim?
Akkor ezt mond, ne hazudj! Ha szerinted ez lúzer-nyelven van, akkor szépítsd, de maradj őszinte:
"Leginkább otthon vagyok, az interneten nézelődöm, tévézek, de most kezdem érezni, hogy unom a bezártságot, szívesen kirándulnék, túráznék, mennék ide-oda, amint jó idő lesz, és lesz hozzá társaságom."
Elmondtad az igazságot, elmondtad a vágyaidat, mégsem önsajnáló, csak a tények.
Én netezek(olvasgatok előadásokat hallgatok) meg játszom. Te még tvzel is! Miért lenne gáz ? Mond ezt nyugodtan.
30/f
Járj el túrázni. Ott sok embert megismerhetsz.
www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu
Azt nem mond hogy nincsenek barátjaid, barátnőid ,mert ez elég riasztó tud lenni. Azt mondhatod, hogy szoktál sétálni, túrázni, könyvet olvasni.....a lényeg az, hogy semmi olyat ne mondjál ami nem igaz és kellemtelnséged származhat belőle. Ha A férfi mondja mit szokott csinálni és az érdekel akkor viszont jelezd felé, hogy lenne kedved kipróbálni. A kapcsolatban Te fogsz alkalmazkodni...ez biztos.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!