Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi felizgul csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi felizgul csak a csóktól akkor jelenthet neki a lány valamit?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel néha talizgatunk,jó vele lenni,beszélgetünk az ágyban is jó vele,de nem járunk.Mikor találkozunk már attól felizgul hogy csókolózunk.Én érzek iránta valamit viszont nem akarom elrontani.Ezert kérdezem hogy ő vajon erezhet e irántam vagy csak a kémia az ami nagyon működik hogy már attol beindul hogy csókolózunk.
2017. febr. 23. 13:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Édes Istenem,!!

Hány éves vagy 12??

2017. febr. 23. 13:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Megkésezhetem hány éves vagy?Felnőtt egyáltalán?Jó jogilag igen,de amúgy?Jelentheti azt h nem csak kíván,hisz járni se akar veled csak osszejárni szexre.Vagy azt is h meg majd ezután fogtok járni.Te vagy vele neked kell tudnod.Kérdezd meg,az mindig célravezető.
2017. febr. 23. 13:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Talán érez, talán nem. Honnan tudhatnánk?
2017. febr. 23. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jelenthet. Főleg azt, hogy megpörgetne a péniszén. Az, ha felvállalna az emberek előtt, na az már esetleg komolyabbat jelentene.
2017. febr. 23. 13:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Ki kell, hogy ábrándítsalak, ez még "kémiát" sem jelent feltétlenül. Vannak férfiak, akiknek kb. mindentől feláll. Adott helyzetben elég egyértelmű, hogy dugni fogtok, és maga a tudat elég ahhoz, hogy felálljon.

Ahogy előttem írták: érzelmeket az jelent, ha felvállal, ha folyton veled akar lenni, na meg ha el is mondja, hogy érzelmei alakultak ki (mi a búbánatért titkolná, ha már szexeltek?).

2017. febr. 23. 13:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Annyit jelent, hogy működik a farka és egészséges fiatal. Semmi köze ahhoz, hogy érez-e valamit. A pasiknak nem csak akkor áll fel, ha éreznek is az adott nő iránt valamit.

Egyesek pedig mindentől felizgulnak.

Ha ennyivel nem vagy tisztában, a szex nem való neked.

2017. febr. 23. 13:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Jó, de azért mi nők nem látunk olyan világosan ebben a témában mint ti, pasik! :)
2017. febr. 23. 13:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem már az erős széltől is feláll ,pedig azt még útállom is!😂
2017. febr. 23. 13:43
 9/15 anonim ***** válasza:
7-es!Jó,de te nem is vagy nő,ha Ennyit sem tudsz,max valami fruska tini!
2017. febr. 23. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nokent sem bonyolult felizgulni egy csoktol mindenfele komolyabb erzelem nelkul, ez egy atlag nonel sem azt jelenti, hogy mar azonnal hazassagot es nyolc kozos gyereket tervezunk a masikkal :D Ha van vonzalom meg jo a masik technikaja, akkor nemtol fuggetlenul akarki felizgulna egy csoktol.
2017. febr. 23. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!