Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti menőnek gondoljátok a farmerdzsekis fiúkat?
Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 12:41
1/11 anonim válasza:
Nem, azt gondolom hogy hideg van még hozzá és meg fog fázni.
5/11 anonim válasza:
Én má nő vagyok,ezért csak így tudok rá válaszolni.Nem a farmerdzseki határoz meg egy embert.Ha nincs rajta kabát is tetszhet,es akir is ha szovetkabát,vagy pufikabátja van.
Megkérdezhetem mi.tortenik,ha 80 %-ban az lesz a válasz,hogy nem?Akkor kijelented hogy jah Szerinted is ciki,es húzzák le magukat azok a pasik? Igen érdekfeszítő kérdés felnőtt kategóriában.
6/11 anonim válasza:
1-es, hol van hideg? Itt Svájcban 15 fok van, kiskabátban rohangálok.
Kérdező: a bőrdzseki menőbb :)
7/11 Sunshinedoll válasza:
Nem. Ez csak egy dzseki, rég rossz, ha ettől lesz menő valaki :D
8/11 Költőnő? válasza:
Hát nem a menő az első jelző, ami eszembe jut róla.
9/11 anonim válasza:
Felnőtt párkapcsolatok témában ezt nem kéne feszegetni...
10/11 anonim válasza:
Inkább azt nézném meg, tiszta-e az a farmerdzseki, vagy a kutya szájából rángatták ki. Igényes lányoknál az igényes férfiak a "menők" szerintem.
Nekem egyébként a bőrdzseki tetszik, a párom ilyen stílusú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!