Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem gondoljátok furcsának a dolgot?
Tudom, hogy a kinézet nem erény, hanem egy állapot, egy adottság. Viszont. Ti nem tartjátok furának, mikor egy srácot nálánál kevésbé jól kinéző/szebb lánnyal láttok?
Tudom, sok szép fiatal nő öreg, ronda krapekkal van, de ott a motiváló erő a pénz. Itt viszont 2 fiatal egyetemista emberről van szó, egyenlő anyagi háttérrel. Tehát abszolút más a helyzet.
Általában azt látom, hogy a párok:
-valamilyen szinten hasonítalak is egymásra, kinézetre egyformák az 'erőviszonyok';
Vagy
- a nő szebb, de a férfin sincs kivetnivaló, egyszerűen ha összehasonlításra kerül a sor, a nő dekoratívabb jelenség.
Viszont, hogy a nő legyen kevésbé szép, az már nem igazán megfigyelhető. Tudom, hogy a külső, az csak külső, de ha szétnézünk az utcán, a tények önmagukért beszélnek.
Szerintetek mi az oka ennek? Mondjuk akiről itt adott esetben szó van srác, elégé önbizalom hiányos. Köze lehet a dolognak ehhez, vagy egyszerűen ez van és kész?
# 1 Ez nem felszínesség. Te sosem lépsz utcára, vagy mi?
Csak leírtam, hogy én mit látok, miért is baj az?
"mikor egy srácot nálánál kevésbé jól kinéző/szebb lánnyal láttok? "
Ez csak a TE VÉLEMÉNYED!! Erről az a másik srác tuti, hogy nem így vélekedik!
Mondták már neked: a szépség relatív, mindenkinek más tetszik, más az ízlése!
Az, hogy te valakit nem tartasz szépnek, attól még más tarthatja annak!!!
# 4 Ez nyilvánvaló. Mármint, hogy mindenkinek más a szép.
De attól még senki sem vak.
Bennem csak azért vetődött fel a dolog, mert egyrészt a haverom, másrészt ha ez a csaj kell neki, miért a csajánál szebbekre csorgatja a nyálát?
Én az utcán már minden "kombinációt" láttam.
A kérdésed azért is hibás, mert a szépség egy relatív dolog (talán ezt tudod is). Van akinek ez tetszik, van akinek az. Mindnekinek más.
De kezdek rájönni, hogy az a réteg akik senkinek sem tetszenek (most a betegség miatti külső eltorzulásokat ne vegyük ide), simán csak az igénytelenségük tartja vissza. Azt hiszem ez a baj csupán, kis odafigyeléssel elérhető egy erős közepes szint, ami a relatív szépség miatt szinte biztos, hogy tetszeni fog pár embernek. És ha szerencsétek van (és nincsenek mesebeli/értelmetlen elvárások egyik részről sem), akkor még simán lehet belőle egy szép kapcsolat, vagy szenvedélyes szerelem.
Te se foglalkozz másokkal. A lényeg, hogy magadból hozd ki amit lehet. Akkor már jobban fogod érezni magad és szinte biztos, hogy fel fog rád figyelni valaki.
Az onbizalomhiany a kulcs. Az onbizalmat probalja novelni,h nala szebb nokkel kikezd. A baratnojet meg egy szinten erzi magahoz kepest. ( Sajat magat rosszabbnak latja,mint amilyen illetve egy rosszabb no mellett jobbnak latja.)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!