Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem gondoljátok furcsának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem gondoljátok furcsának a dolgot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a kinézet nem erény, hanem egy állapot, egy adottság. Viszont. Ti nem tartjátok furának, mikor egy srácot nálánál kevésbé jól kinéző/szebb lánnyal láttok?

Tudom, sok szép fiatal nő öreg, ronda krapekkal van, de ott a motiváló erő a pénz. Itt viszont 2 fiatal egyetemista emberről van szó, egyenlő anyagi háttérrel. Tehát abszolút más a helyzet.

Általában azt látom, hogy a párok:

-valamilyen szinten hasonítalak is egymásra, kinézetre egyformák az 'erőviszonyok';

Vagy

- a nő szebb, de a férfin sincs kivetnivaló, egyszerűen ha összehasonlításra kerül a sor, a nő dekoratívabb jelenség.

Viszont, hogy a nő legyen kevésbé szép, az már nem igazán megfigyelhető. Tudom, hogy a külső, az csak külső, de ha szétnézünk az utcán, a tények önmagukért beszélnek.

Szerintetek mi az oka ennek? Mondjuk akiről itt adott esetben szó van srác, elégé önbizalom hiányos. Köze lehet a dolognak ehhez, vagy egyszerűen ez van és kész?

2017. jan. 8. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Mi a fenét hadovalsz össze ember? Ennek semmi értelme, NEM nem tartjuk furcsának, tudod nem mindenki olyan felszínes mint te, a párválasztásban nem csak a külső számít (remélem nem okoztam nagy meglepetést) és magyarázd meg, miért kell osztályozni az embereket a külsejű alapján, és egyébként is tök szubjektív, hogy kinek mi a szép.
2017. jan. 8. 13:34
 2/10 A kérdező kommentje:

# 1 Ez nem felszínesség. Te sosem lépsz utcára, vagy mi?

Csak leírtam, hogy én mit látok, miért is baj az?

2017. jan. 8. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a többi ember hogy van vele, de engem q nem érdekel, hogy ismeretlenek kivel mit és miért csinálnak.
2017. jan. 8. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"mikor egy srácot nálánál kevésbé jól kinéző/szebb lánnyal láttok? "

Ez csak a TE VÉLEMÉNYED!! Erről az a másik srác tuti, hogy nem így vélekedik!

Mondták már neked: a szépség relatív, mindenkinek más tetszik, más az ízlése!

Az, hogy te valakit nem tartasz szépnek, attól még más tarthatja annak!!!

2017. jan. 8. 13:39
 5/10 A kérdező kommentje:

# 4 Ez nyilvánvaló. Mármint, hogy mindenkinek más a szép.

De attól még senki sem vak.

Bennem csak azért vetődött fel a dolog, mert egyrészt a haverom, másrészt ha ez a csaj kell neki, miért a csajánál szebbekre csorgatja a nyálát?

2017. jan. 8. 13:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Na és persze ki is kezd velük.
2017. jan. 8. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Én az utcán már minden "kombinációt" láttam.

A kérdésed azért is hibás, mert a szépség egy relatív dolog (talán ezt tudod is). Van akinek ez tetszik, van akinek az. Mindnekinek más.

De kezdek rájönni, hogy az a réteg akik senkinek sem tetszenek (most a betegség miatti külső eltorzulásokat ne vegyük ide), simán csak az igénytelenségük tartja vissza. Azt hiszem ez a baj csupán, kis odafigyeléssel elérhető egy erős közepes szint, ami a relatív szépség miatt szinte biztos, hogy tetszeni fog pár embernek. És ha szerencsétek van (és nincsenek mesebeli/értelmetlen elvárások egyik részről sem), akkor még simán lehet belőle egy szép kapcsolat, vagy szenvedélyes szerelem.

Te se foglalkozz másokkal. A lényeg, hogy magadból hozd ki amit lehet. Akkor már jobban fogod érezni magad és szinte biztos, hogy fel fog rád figyelni valaki.

2017. jan. 8. 13:46
 8/10 A kérdező kommentje:
# 7 Én ezt mind értem, csakhogy nem erre irányult a kérdésem.
2017. jan. 8. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Az onbizalomhiany a kulcs. Az onbizalmat probalja novelni,h nala szebb nokkel kikezd. A baratnojet meg egy szinten erzi magahoz kepest. ( Sajat magat rosszabbnak latja,mint amilyen illetve egy rosszabb no mellett jobbnak latja.)

N

2017. jan. 8. 13:49
 10/10 A kérdező kommentje:
# 9 Köszönöm! :) Végre valaki megértette, hogy mit szerettem volna kihozni a kérdésemből.
2017. jan. 8. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!