Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megölelnétek ha valaki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megölelnétek ha valaki azt mondaná nektek, hogy 279 napja nem kapott ölelést?

Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 20:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vadidegeneket nem ölelgetek..
2017. febr. 22. 21:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Furcsa, hogy számolja. Amúgy attól függ kiről van szó ha barát-haver akkor igen, ha egy vadidegen az utcán vagy egy frissen megismert valaki akkor nem.
2017. febr. 22. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak barátot, rokont. utálom a nyakamba csimpaszkodó ismerősöket, akik igazából idegen kategória.
2017. febr. 22. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
ha csaj siman..jo hosszan...nekemis kb 1eve volt..hianyzik..33f
2017. febr. 22. 21:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Meg, engem sem öleltek meg már 116 napja, ha anyámat nem számítjuk aki a szülinapomkor meg szokott, akkor még 173-t várhatok a következőig. Persze ha nem jön közbe semmi. Elég elmebetegül hangzik ez így de nagyon hiányzik. :(
2017. febr. 22. 21:38
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

Erről a kérdésről valahogy eszembe villantak ezek a -tudjátok- "ingyenöleléses csajok", fesztiválokon. Aki tudja, miről van szó, tudja. Aki nem, annak mondom:

nem prostikra utalok.

Szóval eszembe jutott, ahogy állnak ott egyfajta "jaj de elidegenedett az emberiség a Földön, tegyünk ellene" ábrázattal,

aztán

ezen csajok közül egyesek bár a nőneműeket is megölelik, de a férfiak közül szívesen és örömmel CSAK azt, aki nekik tetszik...

Tapasztalat.

Volt, aki önfeledten belémcsimpaszkodott, de volt, aki csak a haveromat ölelte meg (!hopp!).

Értitek? :D

Emberbaráti szeretetből diszkrimináltak engem.

Nem önsajnálatból mondom,hanem csak úgy kielemezve a csaj képmutatását.

Szóval nem mintha izgatott volna, hogy engem is ölelgessen az a csaj (örömmel), de azért tettem egy kis "pszichológiai kísérletet" ezek után, kíváncsiságból:

szándékosan elkezdtem feltűnően feszengeni, mire végre nagy nehezen megölelt a csaj egy perccel később, teljesen mosolytalanul, örömtelenül, kényszeredetten...

Utána megkérdeztem haveromat, hogy rosszul áll rajtam valami? Vagy büdös a szám? Azt mondtam, semmi gond nincs velem. Napokon belül be is csajoztam ugyanazon fesztiválon.

Kérdem én: ha valaki kiáll egy ilyen táblával, hogy "ingyen ölelés" (a rideg emberiség szívének felolvasztása okán, vagy ürügyén),

akkor

mi a lóf...nak áll ki olyan egyén egy ilyen feliratú táblával, aki szimplán egy bunkó, diszkriminatív h.pitsa??

Én csak, ezt szeretném tudni, ennek kapcsán...

Még egyszer hangsúlyozom, szó nincs részemről semmiféle féltékenységnek a haverom miatt, akit kedvesen és azonnal megölelt, amikor a haverommal odaléptünk; és a csaj is semleges volt számomra.

Bocsánat, de a kérdésről valahogy bevillant a szelektíve "szeretgető, ölelgető" csaj képmutató esete...

2017. febr. 22. 21:52
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Aki nem tudja, mit jelent ilyen táblával kiállni, annak még egy infó erről:

nem azt jelenti, hogy lehet csajozni velük...

Az teljesen más szitu. Persze lehetni lehet, DE NEM OTT ÉS NEM AKKOR, legalábbis akinek a kezében ilyen tábla van

(Esetleg cserélnek számot, hogy "munkaidő" UTÁN... Az még beleférhetne.)

Ez a táblás eset kb olyan, mintha a kórházban munkaidő alatt a szingli nővérke a félájult férfi páciensét le akarná sz... Mégis hogy néz ez már ki...? Ha párt keres, ne munkaidőben tegye egy nővérke!

Ugyanez...

Vagy pl a hivatalban az ügyintéző csaj nem segítene az adatlap kitöltésében nekem, csak mert történetesen nem engem akar felszedni... Döbbenet... Hogy fér már össze a két dolog egymással??

Ha csajozásról-pasizásról lett volna szó, az ég világon semmi panaszom nem lett volna egy ugyanígy viselkedő lányra nekem férfiként.

De egy ilyen táblával kiállni teljesen más szitu!

Avagy pasizni akart a csaj, ILYEN FAJTA ürüggyel?? Akkor legyen annyi gerinc benne, hogy ne valamiféle "zöldpárti álcával" álljon ki! Pasizzon tábla nélkül. Ez nem autostop!

Hát nem...?

2017. febr. 22. 22:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, még azt sem szeretem, ha a barátaim ölelgetnek, egy ismeretlent meg pláne nem fogok ölelgetni.
2017. febr. 22. 22:47
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

Természetesen megölelném, mivel én kábé 2000 napnál járok (az is csak egy futó ölelés volt, előtte meg asszem 2002-ben volt az utolsó).

Szóval tudom, hogy mit érezhet.

2017. febr. 22. 23:25
 20/21 opened paradise ***** válasza:

Szerintem azok a lányok mindenkit megölelnek. A csókos verziója is létezik amúgy.

Az már meredekebb:D

2017. febr. 22. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!