Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még valódi nők?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még valódi nők? Olyan nők, akik nem várják el egy férfitől, hogy magas fizetése legyen, élsportoló legyen, menő legyen, legyenek komoly üzleti kapcsolatai és még sorolhatnám.

Figyelt kérdés
Vannak még olyan nők,akik az érzelmeket részesítik előnyben,nem pedig a külsőségeket?
2010. máj. 9. 11:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, hogy miről beszélsz? Nekem szinte az összes lány ismerősömnek (nem sertések)normál keresetű barátja/férje van!

Nem a plázapiikre buksz?

Vagy bűnronda vagy?

2010. máj. 9. 12:54
 12/29 anonim válasza:

Még vannak... Én is ilyen vagyok!!!

Nekem csak az a fontos hogy szeressen a férfi és nem is kell több. Nekem így ad meg mindent!

2010. máj. 9. 13:12
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem a plázacicákra bukok,de azt veszem észre,hogy a nők egyre inkább el vannak anyagiasodva!Szinte már nem is lehet találni olyan nőt,aki ne lenne beképzelt,nagyravágyó.Azt is észrevettem,hogy a legtöbb nő is,a férfiakat utánozva,a szexért van egy kapcsolatban,és a domináns férfiakat keresi...
2010. máj. 9. 13:15
 14/29 anonim ***** válasza:

az első válaszadónak csak annyi h b*ssza meg magát.^^

szóval. h ne léteznének. engem sem érdekel soha a pénz, v h ki mennyire híres és kisportolt és egyebek. engem csak az érzelmeim irányítanak. szóval, igen, léteznek.

2010. máj. 9. 13:17
 15/29 A kérdező kommentje:

13:12 és 13:17

Élőben miért nem lehet veletek találkozni sehol?Merre bujkáltok? :D

2010. máj. 9. 13:20
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:49- leírta a lényeget, mindent elmondott.

Szerinte ugyanis (és bár általánostás, de a kérdés is az) a nő legyen ekdves, ne érdekelje a férfi kinézete, de azért nézzen ki legalább úgy mint Kate Moss. Látjátok ezaz. miért várjátok el hogy a nő legyen tökéletes ha ti is gyűlölitek az ilyenfajta elvárásokat? Mért nem lehet az embert azért szeretni aki, és nem azért amije van?

Én nem várom el a kérdésben felsoroltakat, de tőlem elvárják hogy mindig csodaszép legyek, kocogjak, jó legyen a seggem ésatöbbi. Ezek után azért felmerül bennem a kérdés hogy akkor én mért ne várhatnám el a kockás hasat? Mert csak a ronda nő kedves az meg kinek kell. ez a sztereotípia. VAnnak szép és normális nők is, de kevesen. Az elvárásokból kéne lejjebb adni gyerekek... Nobel-díjas békeharcos szupermodelleket nem fogtok kapni.

A kérdésre a válasz egyzserű: tökéletes nő, ahogy pasi sem, nincs. Ahogy nekünk is. úgy nektek is el kell dönteni mi a fontosabb a párotokban. Nekem a személye az, mégha nem is szekszuális, pénze sincs. De amíg él ma 11:49-es véleménye addig ne is várjatok el semmit.

2010. máj. 9. 13:34
 17/29 anonim ***** válasza:

ez az én kérdésem enyém is hasonló!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. máj. 9. 14:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Látod, a te kérdésedben is ott van hogy SZÉP lányok... Szerintem az elvárásokról ennyit.
2010. máj. 9. 14:39
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem úgy ismerkedik hogy rögtön azt kérdezi hol dolgozol mennyi a fizud és hány lakásod kocsid van és milyen kockák vannak a hasadon. Legalább is én sose kérdeztem még ilyesmit egy pasitól se. Volt is hogy 1 hónap után derült csak ki hogy a barátom egy hajléktalanszállón lakik és munkája sincs. Meglepett de nem zavart, próbáltam segíteni neki inkább.

A külsőségekről meg annyit hogy az mindenkit érdekel hiszen azt látjuk először. Gondolom te sem állnál le egy olyan csajjal aki neked nem tetszik akkor sem ha egyébként marha aranyos és kedves lenne. Ha nem vonzódsz hozzá akkor semmi értelme.

2010. máj. 9. 15:33
 20/29 anonim ***** válasza:
Szrintem szabadon nincsenek. sajnos
2010. máj. 9. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!