Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha megvert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha megvert a férjem?

Figyelt kérdés
Egyszer egy kisebb veszekedés folytán elkezdett ütni én hiába mondtam neki hogy álljon le nem tette. Másnap bocsánatot se kért csak úgy tett mintha mi se történt volna pedig látható nyomai voltak tettének.
2017. febr. 22. 05:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tőle félsz hanem attól, hogy a gyermekedet hogyan fogod eltartani/nevelni egyedül.

Elárulom: teljesen normálisan.

Ne félj ettől, vetess látleletet (még akkor is ha nem akarod feljelenteni), és add be a válópert.

Sok lehetőséged van, vannak anyaotthonok, de ilyen esetben ismerősök, szülők, rokonok is segítenek, ebben biztos vagyok.

Aztán majd kialakul, ne félj az élettől.

Majd lesz egy jobb párod aki megbecsül, aki elfogadja a gyermekedet, egyedül biztosan nem maradsz.

A válás során pedig a bíróság amúgy is neked ítéli a gyermeket, ha kicsi akkor asszonytartást is kérhetsz, illetve a gyerektartást is az eredeti fizetéséhez képest kérheted.

2017. febr. 22. 09:00
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Ha ez számodra kérdés, hogy mit kell ilyenkor tenni, akkor nagyon szomorú élet elébe nézel...
2017. febr. 22. 09:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Aztán mi a jobb?

Ha szűkösebb körülmények között felneveled egyedül(vagy szülői segítséggel), de tisztességesen a gyereket, vagy ha otthon minden nap csak a bunyót látja?

Hagyd ott a fenébe.

Látlelet, válási papír.

Gyerektartást kell fizetnie, és egyébként más támogatásokat is igényelhetsz, ha egyedül vagy a kicsikkel, de ezeket nem tudom fejből. A te felelősséged, hogy utána jársz-e.

2017. febr. 22. 10:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha félsz tőle, pláne ne maradj vele. Ha én félek a kutyától, nem tartok kutyát. Ez a helyet csak rosszabb lesz, és a legijesztőbb, hogy még csak nem is próbált bocsánatot kérni. Látlelet, válás. Fogd a gyereket, menj haza anyádékhoz vagy ha félsz, hogy ott is balhét csinál, anyaotthon vagy ilyesmi. Keress fel a neten segítő oldalakat, ahova a bántalmazott nők fordulhatnak, biztosan mutatnak neked opciókat. Ne bénulj le a bántalmazás miatt, ha vele maradsz ez folytatódni fogsz, az egyetlen módja hogy megszabadulj tőle ha lépsz, még ma!!!! Hidd el, jobb szegényen egyedül a gyerekkel mint hogy te is meg a gyerek is idegroncsok legyetek. Csak egy életed van, nincs másik. Ne hagyd hogy ez tönkremenjen a félelmeid miatt. Lépj le!
2017. febr. 22. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
NaNe Egyesülettel vedd fel a kapcsolatot, segítenek megtalálni a megoldást.
2017. febr. 22. 11:32
 16/17 anonim ***** válasza:

#7, nem te fogsz költözni....

látlelet, feljelentés válóper - tudom, hogy messziről könnyű ezt mondani, de épp a gyerek miatt is!

2017. febr. 22. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
39%

Jaj, már megint az öcska "van gyerekünk" kifogás. Ki nem szarja le, annál inkább el kéne húznod onnan, ha nem akarsz lelki roncsot csinálni a kissácból.

De te tudod, vele is maradhatsz, de akkor őt is kiteszed a verés veszélyének, amit normális anya/apa nem csinál.

2017. febr. 23. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!