Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha megvert a férjem?
Te nem tőle félsz hanem attól, hogy a gyermekedet hogyan fogod eltartani/nevelni egyedül.
Elárulom: teljesen normálisan.
Ne félj ettől, vetess látleletet (még akkor is ha nem akarod feljelenteni), és add be a válópert.
Sok lehetőséged van, vannak anyaotthonok, de ilyen esetben ismerősök, szülők, rokonok is segítenek, ebben biztos vagyok.
Aztán majd kialakul, ne félj az élettől.
Majd lesz egy jobb párod aki megbecsül, aki elfogadja a gyermekedet, egyedül biztosan nem maradsz.
A válás során pedig a bíróság amúgy is neked ítéli a gyermeket, ha kicsi akkor asszonytartást is kérhetsz, illetve a gyerektartást is az eredeti fizetéséhez képest kérheted.
Aztán mi a jobb?
Ha szűkösebb körülmények között felneveled egyedül(vagy szülői segítséggel), de tisztességesen a gyereket, vagy ha otthon minden nap csak a bunyót látja?
Hagyd ott a fenébe.
Látlelet, válási papír.
Gyerektartást kell fizetnie, és egyébként más támogatásokat is igényelhetsz, ha egyedül vagy a kicsikkel, de ezeket nem tudom fejből. A te felelősséged, hogy utána jársz-e.
#7, nem te fogsz költözni....
látlelet, feljelentés válóper - tudom, hogy messziről könnyű ezt mondani, de épp a gyerek miatt is!
Jaj, már megint az öcska "van gyerekünk" kifogás. Ki nem szarja le, annál inkább el kéne húznod onnan, ha nem akarsz lelki roncsot csinálni a kissácból.
De te tudod, vele is maradhatsz, de akkor őt is kiteszed a verés veszélyének, amit normális anya/apa nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!