Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni fiúcskák, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni fiúcskák, miért hiszik azt, hogy egy nő csak az anyagiak alapján választ párt?

Figyelt kérdés
Azt látom sok kérdésnél, hogyha van házad, kocsid, sok pénzed akkor már előtted a siker, ha x évesen nem értel el egy szintet akkor gáz vagy. Mintha a nők robotok lennének. Nem hallottak még a valódi értékekről amik nem pénzben és anyagiakban mérhetőek? Komolyan mondom mikor felmegyek erre az oldalra más dimenzióban érzem magam, mintha mindenki egy érzelemmentes robot lenne. És ezt férfiként kérdezem. :D Elhiszem, hogy vannak ilyen kislányok, de azok nagyon messze állnak a nőisségtől és, ha nekik nem nők hanem kislányok kellenek, akkor magukra vessenek.
2017. febr. 21. 10:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ezt csak kifogásként írják, ha tényleg elhinnék ezt, vért izzadva robotolnának a gyakorikérdéseken lógás helyett, hogy sok pénzt szerezzenek. Ez ugyanolyan, minthogy csak az izmos férfiak lehetnek sikeresek: a panaszkodók többsége valahogy mégsem a konditeremben vagy a konyhában tölti a szabadidejének egy jelentős részét.
2017. febr. 21. 11:13
 12/23 anonim ***** válasza:
26%

#9 Jól leírtad.

És sajnos képesek a mai kisfiúk egy kávé miatt picsogni, ha meghívta a nőt.Vacsora meg Ugyanmár...az ördögtől való a mai fiataloknak.De keseregni tudnak, meg hogy minden nő milyen szemét.De magukba nem néznek, ha esetleg férfiként, udvariasan és magabiztosan viselkednének, esélyt is kapnának.

2017. febr. 21. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
43%
Egyszerűbb a sikertelenséget a kocsi hiányára fogni, mint önmagukba nézni...
2017. febr. 21. 11:24
 14/23 anonim ***** válasza:
34%

#2: nem, én nem tapasztaltam, sőőt inkább a fordítottját, hiszen egy lány ilyet mondott nekem, és eszerint is működött (nem bízott bennem semennyire): "motorozol, autód van, biztos tapadnak rád a csajok" és az anyja is megerősítette ebben a hitben...

De ha körülnézek látszik az anyagiak alapján választás, és hát a randikon is elég kiemelt téma a "hol dolgozol, hol laksz" és a többi vagyoni helyzetről tapogatózó kérdés, ami furcsa módon mindig a nőktől jön, 27 éves nagyon nem cicababa típusú, tehát komolynak látszó nőtől is.

Mivel ez egy fájó igazság, jöhet a szokásos lepontozás :)

2017. febr. 21. 11:40
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Tény, hogy vannak pasik, akik kevés nőnek vonzóak pl.külsőre, de ezeken még a pénz sem segít...csak még erre sem jött rá mindegyik.Lehet piros kezeket nyomni.😉
2017. febr. 21. 11:41
 16/23 anonim ***** válasza:
72%

Esetleg arra nem gondoltál mikor az utolsó mondataidat írtad, hogy egy 27, vagy főleg afölötti nő már nem pont anyuci pici ciát keresi, hanem egy magabiztos, határozott és önálló férfit?Ez nem anyagiasság, pusztán vágy a biztonságérzetre.Nem feltétlenül az anyagiakra gondolok.Aki magát férfinek vallja, igenis éljen önálló életet.Ugyanez vonatkozik a nőkre is.Akkor mondja magát nőnek, ha képes önállóan boldogulni.Addig csak egy kislány.

Nőként mondom.(többek közt anyaként)

2017. febr. 21. 11:54
 17/23 anonim ***** válasza:

Akik itt nyarvognak ezen akkor :

1; nekik meg az ilyen "nok" is jok lennenek csak irigykednek mert szegenyek es meg ezeket se tudjak osszeszedni.

2; lehuzta mar oket egy ilyen "no"

De ugyebar azt lehet lehuzni aki olyan birka hogy engedi (bocsika mindenkitol aki magara ismert)

2017. febr. 21. 13:44
 18/23 anonim ***** válasza:

Ivott, csalt, megalázott. Volt pénze, jó kocsija, jól fizető állása. Pár hétig voltunk együtt. Elhagytam mert semmi szeretetet nem kaptam tőle. Plussz alkesz volt megcsalt stb... közben sajnált elvinni randira is. Sajnálta rá a pénzt.

Párom akivel évek óta együtt vagyunk több szeretet adott mint az összes eddigi volt pasim együttvéve. Ő volt az első aki el tudott fogadni olyannak amilyen vagyok. Nem mondom nem élünk rosszul de lehetne jobb is a helyzet. Van saját lakása de ezt jóval később tudtam meg a megismerkedésünk után. Van máshonnan is bevételi forrása. Ezt is később tudtam meg. Mind a mai napig nem tudom mennyit keres pontosan. Mert nem érdekel. Mint ember érdekel nem mint pénzforrás.

2017. febr. 21. 14:17
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
18-as vagyok. Azt kifelejtettem hogy volt már nem egy pasim a mély szegénységből is nagyon régen. De sajnos az értelmi és az érzelmi intelligenciaszintjük kb. annyi volt mint a fizetésük. Kb. ennyi a magyarázat.
2017. febr. 21. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
lol. szóval az egyik válaszolót 3 nő átverte, és ezért MINDEN nőt csak az anyagiak érdekelnek. :D
2017. febr. 21. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!