Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagy joban parod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy joban parod csaladjaval, milyen idokozonkent talalkozol veluk?

Figyelt kérdés
Ha esetleg nem felhotlen a kapcsolat a szuleivel,akkor megesik,hogy csak parod megy nelkuled hozzajuk,te max egy evbe egy ketszer latod csak oket? Azert is kerdezem,mert en hasonlo cipoben jarok es nekem megfelel, ugy nez ki nekik is, bar elejeben voltak beszolasok ilyen miatt.Ferjemmel is jol kijovunk, nem szol bele a dontesembe.Mikor gyakrabban talalkoztunk sok volt az osszetuzes veluk, nem birtuk sokaig egymas tarsasagat ennyi :) Sok ismerosom van akiket nem kedvelnek parjuk csaladja es forditva,de meg is szinte mint ha kotelezo lenne a minimum havi egyszeri osszejovetel,aztan egy darabig mindig van mit kibeszelni a masikrol.Nalunk annyibol jo,hogy parom nem erolteti,hogy en is talalkozzak veluk ha nem akarok.Vannak sokan akik szivesebben dontenenek hasonlokepp,de nem tehetik mert veszekedesbe menne a dolog?
2017. febr. 21. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:

A családja nagy részével jó kapcsolatban vagyok, de a nővérétől a hajam az égnek áll.

Iszonyúan nehéz természet.

De a párom kedvéért havonta 1 alkalmat kibírok. Kerülöm a kínosabb témákat, amin biztos, hogy összekapnánk, ha meg kötözködni próbál egyszerűen nem megyek bele a vitába vagy elengedem a fülem mellett, amit mondd.

A párom is szokott egyedül is menni látogatóba vagy, ha segítenie kell valamit, amihez én nem kellek.

Az én családomban is van nehéz eset, de a párom is ugyan így szemet huny felette, így nincs probléma.

Felesleges plusz veszekedésekkel vagy hisztikkel nehezíteni az életünket.

Ha meg valamelyikünknek nagyon nincs kedve menni, egyszerűen nem megy. Nem szoktunk belőle ügyet csinálni, a családnak meg azt mondjuk, hogy más dolga akadt, így ők sem akadnak ki, hogy jajj, miért nem jött el a férjed vagy én, miért nem mentem el.

2017. febr. 21. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk kötelező pofavizit van, hiába nem vagyunk jóban.

Majdnem rá is ment a kapcsolatunk erre. Más komolyabb konfliktusunk pedig szinte nincs is.

A szülinapokra el kell mennem, ülök csöndben, ha kérdeznek válaszolok aztán rohanok haza amint lehet.

Párom sajnos nem hajlandó belátni hogy nem normálisak. Habár látja ő, csak nem akarja látni.

2017. febr. 21. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom a párom családjával, vidéken élnek, kb évente egyszer találkozunk. Igazából semmit nem kérdeznek tőlem soha, csak hogy nem kell e kismacska? Nem? Jó, de pálinkát vigyél. Kb ennyi a kapcsolatunk, nekem ez tökéletes így. A saját családomat is nehezen viselem el, nemhogy másokét...
2017. febr. 21. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindkettőnknek "nehéz eset" a családja, amit mi magunk már megszoktunk, megtanultunk kezelni, de egymástól nem várjuk el. Cipelje csak mindenki a maga keresztjét, támogatjuk benne egymást, de nem vonódunk be a szükségesnél jobban egymás családi problémáiba.

Veszekedés nálunk nincs, sőt, inkább megy a képmutató jópofizás, miközben tudom, hogy a párom anyja egy kanál vízben meg tudna fojtani. Az én anyám meg "nevelni" akarja a páromat, ami neki értelemszerűen terhes.

Úgyhogy évi egy-két közös pofavizit nekünk bőven elég egymás családjából, külön tartjuk velük a kapcsolatot.

2017. febr. 21. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Párom anyja elvárná hogy minden nap menjünk. Unom is nagyon hogy nem képes felfogni nem vagyunk már picik és szeretnénk kettesben is enni néha. Vannak hónapok hogy nem megyünk. Párom minden hétköznap ott eszik. Nagy nehezen elértem nála hogy a szabad vasárnapot kettesben töltsük és ne azzal hogy oda készüljünk. De így is havonta egyszer ott eszünk. Nekem annyi bőven elég. A kaja se ízlik amkt adnak. Az anyja se egyszerű meg az apja se. Enyémekhez egyéb okból nem járunk. Amúgy szeretem a párom szüleit mert normális nevelést kapott. De nem egyszerű velük beszélgetni pl.
2017. febr. 21. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Parom csaladjatol egy ocean valaszt el, sose talalkoztam meg veluk az elmult 4 evben. Majd jovore megejtjuk a nagy talalkozast. Parom eddig egyszer talalkozott az en csaladommal. Szoval nalunk ezzel nincs gond😊
2017. febr. 24. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!