Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan gondolkoznátok párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gondolkoznátok párkapcsolati téren egy lehetséges partnerről aki minden nap füvezik?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy 1) van-e tapasztalatok olyan partnerrel, aki rendszeresen füvezik, és ha igen, hogyan vélekedtek erről.

2) Ha nincs, mit gondoltok arról, hogy ez a tény hogyan befolyásolná a kapcsolatot (ha befolyásolná) és úgy általánosságban hogy vélekedtek erről.

Köszi minden választ, véleményt.

2017. febr. 21. 09:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

#10:

lehet minden téren okés, akkor sem jönnék össze vele a függősége miatt :)

23F

2017. febr. 21. 11:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kevesen vallják be ezt. Az én exem sem tette. Nem laktunk együtt, évekig titkolta, hogy elég gyakran füvezik a kis barátaival. Mikor megtudtam, akkor is handabandázott, hogy csak fél évente 1x, miaz, stb. Aztán persze kiderült, hogy amint lehetősége van rá, akkor tolja... neki amúgy teljesen más jellembeli problémái is voltak, de nem csak ez a függősége volt, hanem még kb 3 másik (cigi, pia, játék). Szóval nekem ez volt a tapasztalatom.
2017. febr. 21. 12:05
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod!

#11: továbbra is érdekelne, hogy maga a függősége miért elég ahhoz, hogy minden mást semmibe vegyél? Más tulajdonságokkal is így lennél, hogy egyetlen egy dolog minden mást felülír, vagy kifejezetten a függőség az, ami miatt szóba sem jöhet a dolog?

2017. febr. 21. 12:22
 14/23 anonim ***** válasza:

#13:

meg vannak a kizáró tényezők és a drog közéjük tartozik, azaz 2 dolgot is üt, a függőség és a drog is :)

de pl lehet egy 10/10-es külső-belsővel rendelkező lány, HA pl dohányzik akkor is esélytelen a kapcsolat...

vannak kizárótényezők amelyek esetén nem kezdenék az illetővel bármennyire is tökéletesnek látom :)

23F

2017. febr. 21. 12:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Férjemmel amikor megismerkedtunk titkolta hogy szív. 3 év után derült ki. Hát nem örültem neki. De akkor még nem szivott napi szinten. Volt egy balesete,azután szokott rá. Mindennap elalvas elott szív. Senki nemtudja róla. Azt allitja nelkule nem tud aludni. Társaságban nem szokott szívni. Elég sokba kerul sajnos és nem akar leszokni.
2017. febr. 21. 12:29
 16/23 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a választ!

Azt hiszem, ha racionális érvek alapján döntenék a témában, és a párválasztást olyan objektíven tudnám nézni, mint például a kanapévásárlást, akkor biztos én is a KIZÁRT kategóriába sorolnám a "drogosokat". De sajnos/szerencsére az élet néha felülírja a racionalitást. Azt meg csak az idő fogja megmutatni, hogy hosszú távon hibát követtünk-e el.

Ez legalább egy nyíltan jelenlévő probléma, amivel szembe tudok nézni, és el tudom dönteni, hogy meg tudok, akarok-e vele birkózni, nem pedig valami előre nem látható, elkerülhetetlen és megakadályozhatatlan tragédia, ami minden párkapcsolatban előfordulhat.

2017. febr. 21. 12:33
 17/23 anonim ***** válasza:

#16:

lehet túl racionális vagyok, de akkor is kötöm az ebet a karóhoz, hogy nem jövök össze olyan lánnyal akinek olyan szokása/dolga van amit nem tudok elfogadni...

nem azt mondom, hogy barátilag nem barátkoznék olyan emberrel, mert attól még lehet, hogy tök jól eltudnánk beszélgetni, vagy dolgozni együtt...

de párkapcsolatban van néhány kizáró tényező :)

23F

2017. febr. 21. 12:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is kizáró tényező. És igen, ez az egyetlen dolog mindent felülír. Én elhiszem, hogy a te szemedben nem gáz ha füvezel, sőt lehet emberileg nem is lenne bajunk egymással, de az én értékrendembe nem fér bele, ahogy a dohányzás sem. Másnak más elvárásai vannak, nekem meg ez.

Különben nem olyannal kell ismerkedned, akit ez zavar, és nincs gond. Egyébként meg azt se értem, hogy tudja ezt bárki is titkolni, én mindig kiszagoltam, ha valaki cigizett vagy füvezett. Elég jellegzetes szaga van, amit egy rágó nem nyom el.

25L

2017. febr. 21. 12:59
 19/23 A kérdező kommentje:
El lehet azt titkolni. Ha pl. munkatársad és egész nap vele is dolgozol, együtt ebédeltek stb, ő pedig munka után és esténként szív, más ruhában, akkor nem érzed rajta.
2017. febr. 21. 14:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

van ismerősöm aki folyamatosan füvezik és a sok wikipedia olvasás után megállás nélkül oktat mindenkit, hogy igazából a fű a világ legegészségesebb találmánya.

De ha valaki nem képes fű nélkül élni, annak csak problémái lesznek és én nekem nem kellene olyan kapcsolat.

2017. febr. 21. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!