Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a párom. Mit tegyek?
Kb. 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretem, soha nem találkoztam még ilyen szeretnivaló emberrel, minden jó tulajdonság meg van benne. Csak az a gond, hogy nem-igazán tetszik a külseje.
A barátaim és a családom imádják, és mindenkinek nagyon tetszik.
Tudom, hogy nem a külső számít és erre gondoltam végig, de néha szokott zavarni. Egyébként nem kell egy nagyon ronda emberre gondolni, átlagos arca van, kicsit kövérkés, de ezzel nincs is különösebben bajom. Szoktunk együtt edzeni járni.
Egyébként a személyiségével, az intelligenciájával, és minden belső tulajdonságával nagyon megfogott már a legelején, szinte azonnal beleszerettem. Azért tetszett meg amilyen ember, imádom, csak néha zavar a külseje.
Bár néha jó lenne azt érezni, hogyha ránézek a páromra, kiráz a hideg, mert annyira bejön, de gondolom ezzel mindenki így van.
Belsőre tökéletes, minden megvan benne, amit keresek egy férfiban. Nagyon szeret, de ez az egy dolog, ami zavarni szokott, és nem tudom mit tegyek ellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!