Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veletek ilyen? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen? :D

Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan, hogy egy gyönyörű álmot láttok, benne egy csodálatos szép lánnyal, majd mikor közeledtek egymás felé, CSÖRÖG AZ ÉBRESZTŐÓRA? -.-
2010. máj. 9. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

igen csak fiúhoz XDDD : DD

vagy az ébresztőóra, vagy tesóm ugrál rajtam mint valami nemnormális :DDD

15*L

2010. máj. 9. 00:17
 2/6 A kérdező kommentje:
De ez valami hihetetlen dolog, látok egy szép lányt a villamoson, annyira megtetszik, hogy róla álmodok, majd megcsörren az óra, és ez már nem egyszer történt velem. :D
2010. máj. 9. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

első válaszoló vagyok

és ugyfelb*ssza az agyam : DDD

nemelőször .. amugy valoszinü h azért mert akor már félálomban vagy és akor álmodsz .. gondolom én : D

2010. máj. 9. 00:36
 4/6 anonim ***** válasza:

persze, ez hozzátartozik a férfi léthez.

20f

2010. máj. 9. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:
volt már ilyen csak mobillal :)
2010. máj. 9. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig a legjobb résznél ébredek fel.De ha gyorsan visszatudok aludni,akkor onnan folytatom ahol abbahagytam:K
2010. máj. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!