Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert gondoljak azt hogy ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondoljak azt hogy ők csajozhatnak de nekünk csak ők legyenek? :D

Figyelt kérdés

Szerintem sok fiú van így ezzel.

Beszélgettem egy fiúval akivel kölcsönösen tetszettunk egymásnak és eszrevette hogy más fiúkkal beszélgetek láttam rajta hogy ideges miközben még nem is volt köztünk semmi. Utána mondta kis rafinaltan hogy ne fiuzzak mondtam neki hogy neked is van más erre ő "de nekem lehet" meg azt mondta amit egy fiúnak lehet azt egy lánynak nem... 😂

Hozzáteszem neki volt kapcsolata és még kivolt akadva hogy én "fiuzok"

2017. febr. 20. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem feleslegesen gondolkozol ezen. Sok férfiben még mindig benne van az, hogy amit szabad egy férfinak, azt nem szabad egy nőnek.

Én az ilyen gondolkodású férfiakat csak simán skippelem. Nincs keresnivalónk egymás mellett.

2017. febr. 20. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miert, de aki ilyen azzal nem kell foglalkozni. A beszelgetes meg amugy sem fiuzas / csajozas, beszelgetni akarkivel lehet.
2017. febr. 20. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert idióták.

Kerüld el az ilyeneket.

2017. febr. 20. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Vannak nők is ezzel a felfogással.

Nagyon egyszerű, neked nem jön be ez, akkor nem jössz össze ilyen pasikkal. Mivel, nem minden pasi gondolja így.

2017. febr. 20. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem minden fiú ilyen.sok normális,egyenlőség és hűség párti is van. De a kérdésed és a válaszom igaz a nőkre is.

Az ilyen emberek gázok :D nem szabad ilyenekkel foglalkozni és időt, energiát fordítani rájuk. Legalábbis szerintem.

25f

2017. febr. 20. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Sosem lesz egyenlőség férfi és nő közt. Ez a természetes, hiaba küzdenek ellene, de a megcsalás, nem tartozik ide, mindkét fél esetében bűn.
2017. febr. 20. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért gondolják így,de nem is érdekel. Engem az érdekel hogy nekem jó legyen. Ilyen pasikkal megszüntetem még a haverságot is.

N25

2017. febr. 20. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
én nem találkoztam még ilyen felfogású fiúval szerencsére. lánnyal se.
2017. febr. 20. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!